Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun fener adina transfer görüsmesi yapiyor heralde

Saka bi yana samimi bir dostudur sneijder'in

@Muratozen1903

Sabah 04-05 e kadar bu görüşme sürer. Bir kahve daha yapalım

haha :Ddediğim gibi sabaha kadar sevişecek bunlar.sözleşme şartları,bjknin mali hesapları bu transferi zora sokabilir.

acun denen herifi hiç sevmem. ama bu gibi konularda gereksiz yükleniliyor futbolculara. adam sevgilisi ile wesley'in yeni açtığı mekana gelmiş. mekandan mı kovacak adamı.

aziz ulan sneivder sendemi buvdasın dediğinde ağlamayalım lütfen bunun ilerisi bu çünkü

İşte ben bunu anlamıyorum Onur kardeşim. Yani Sneijder ile Konop'un bi alakası yok ki. Adam açık oyuncusu.Bruma'nın yerine alınıyor alanen belli.Bana kalırsa Sneijder,Konop,Garry,Gomis,Belhanda hücum hattı ile dağıtırız. Fırtına gibi oluruz.

Planlama bence yanlis yapildi yine Belhanda iyi bir oyuncu olmasina ragmen Brumanin yerine alindi Sneijderin yerine degil. O nedenle Sneijder gitmeden konopu almazlar.

Yönetim ve teknik heyet mevcut durum dahilinde şu an için 1 sağ bek, 1 sol bek ve 2 orta saha oyuncusunun transferini planlıyor.

Cmhurr

Muslera
Transfer - Serdar - Maicon - Transfer
Transfer - Transfer
Yasin - Belhanda - Rodrigues
Gomis

VS.

Muslera
Transfer - Serdar - Maicon - Transfer
Transfer - Transfer
Rodrigues - Sneijder - Belhanda
Gomis​

DD13-1NWAAIAgTg.jpg

sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu kadın her yerden çıkıyor kabus gibi

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam futbolculugu birakmis garsonluk yapıyor forumda bu neden acunla kanka o tartisiliyor hahauah

Hocam futbol ile alakalı değil de bi kaç defa daha yazdın garibime gitti. Köylü olmak çokmu aşşağılık bir olay.? Gurur duyulması gereken birşey değil mi? Doğma büyüme İstanbul'lu olarak soruyorum. Rencide etmek içinde sormuyorum.
yok hocam estagfurullah, biraz mecazi anlamda kullanıyorum aslında bir işi beceremediginde köylü denir ya, o işin köylüsü yani. lucescu'ya cok derlerdi ilk zamanlarda.
yine de haklısın başka bir kelime kullanacagım tesekkurler uyarı icin.

Selçuk yarin bar açsa antrenmanlara ''kampa'' gelmese, menajerini italyalara götürse nolurdh acaba buna başkasıda dahil olabilir hatta muslera bile olsa gitsin zaten eli küçük falan diyen olurdu

Sneijder 48 saat içinde Galatasaray'la olan sözleşmesini feshedip Serie A'ya dönmeye karar verdi. (Sky Sport Italia)

Football Italia

sol beke strinic, sag beke pintaric, ortaya da medic ve sutic gelir köylü tudor memnun olur. sıfır yıldız sıfır ego

Gomis,Belhanda,Maicondan hangisi bu lig için yıldız kategorisinde değil şunu cevapla haklısın diyecem yoksa boşuna şu tip bir algı peşinde koşma.Strinic ismi çıktı ki kötü bir oyuncu değil ilgilendiğimiz hangi oyuncu kalitesiz?Hepsi çok mantıklı gibi duruyor hala saçma argümanlar peşindesiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt