Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş geldin Üye olmak için 3 temmuz un geçmesini bekleyen gerçek bir Cimbomlu .. ilk test geçildi 3 kez nkfvas yazarak forum ile ömürlük sözleşmeye imza atabilirsiniz.

Tesekkur ederim Cengizhan, nkfvas ne demek soylersen tabi ki bana uyan birseyse 3 degil 33 kez de yazarim :)

--------------podolski-------------
bruma-------sneijder---------garry

---------------gomis-----------------
garry--------belhanda--------yasin

medyada öyle bir algı yaratıldı ki sanki yönetim süper işler yaptı takım baştan aşağı kuruldu şampiyonluk adayı olduk bir anda ve saf taraftar da öyle güzel yedi ki bunu.
gerçekte olan yukarıdaki işte, 4 yıla yayılan 55 milyon euroluk bir borcun altına girdik ve rezalet takım daha da rezil oldu, hücum gücümüz ciddi seviyede geriye gitti. bundan sonrası yalan yanlış haberlerle vakit geçirmekten başka birşey olmayacak.
iyi uykular , geç oldu

3-4 tane yapsınlar öpüp başımıza koyalım.

En kötü ihtimal o olur.Bence 5 transfer gelir Sneijder gitmese 4 kesindi 2 bek 2 orta saha şimdi ekstra 1 kanat alıp Belhandayı ortada kullanırız galiba.Cidden Wesley için üzülüyorum ama iki tarafta yangına körükle gidince ayrılığa kadar gelindi malesef.

24 saat burada kadro yapan taraftar ne yapsın kardeşim bu taraftarın hakkını kim ödebilir lan herkes küfür edebilir arkadaşlar.

gelsin kamptan kovan mı var yapmayın etmeyin adamın umurunda değil takım, bak umurunda olan adam gibi adam muslera daha da uzaktan zamanında gelip kampa geliyor.Siz hala yok yönetim / tudor istemedi diyorsunuz sneijder adam olsa TARAFTAR istiyor diye gelir kampa köpek gibi çalışır ne tudor ne yönetim kalır. AMA İSTEMİYOR işte.

İzin vermiş, kampta görmek istemiyorum seni demiş, git kendine kulüp bul demiş.

Anlayın artık.

Bu kadar nanKÖR olmayın.

Sorunun cevabı bu değil. Şimdi isim değiştireyim arda yerine leşcuk olsun ve bar açsın izmir de takım kamptayken izin alsın yönetimde versin ve ardından bugün böyle bir foto çıksın ne yazardın foruma kardeş?

Selçuk'a kalsın gitsin dememin bunla alakası olmaz. Ama Selçuk da sırf gitsin diye asist kralı olduğu sezon taraftarın önüne atılıyor ve mobbing uygulanıyorsa kampa katılmamasını anlarım. Sneijder gibi adama mobbing yapılıyor diyorum aylardır ahala 5 gün gelmedi İbiza'da şu bu.

Galatasaray'a gelmiş en iyi yabancılardani en büyük markalardan birine apsız bir yönetim ve çömez bir hoca mobbing yapıyor meseleyi 5 günlük fazla tatile bağlıyorsunuz. İşte buna art niyet deniyor. Muhtemelen 4 senenin 3'ünde tokatladığı Fener ve Beşiktaşlılar bu kadar nefret etmiyordur Sneijder'den. Hatta daha fazla saygı duyuyorlardır.

46642ac5dbb4a4b13850846d1828f151.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt