Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'a güvenmek istiyorum, ilgilendiğimiz isimler, yaptığı tavırlar sistem takımı oluşturmak istediğinin göstergesi. Eğer istediği oyuncular alınıp kadroda Selçuk oynarsa tüm samimiyetini yitirir. Selçuk'u da yiyecek bu adam bence. 2 orta saha alınsın, Tolga da var, Selçuk'un 11'i görmesi için olağanüstü çalışması gerekecek.

Şimdi zekice kendi oyuncusyla dalga geçtiğini düşünen ultra zeki Galatasaray taraftarına 2 soru:

1. Sneijder'in maaşının İtalya'da vergilerle 8-10 milyona yaklaşmasının bununla bir bağı olabilir mi?

2. 1996'da muhtemelen sen ergenken ve klavye üzerinden büyük oyuncular üzerine ahkam kesme şansının olmadığı yıllarda, Hagi'ye Galatasaray ile beraber sadece Meksika'dan talip çıktığını duysan ve önünde yine foruma yazma imkanın olsa ne yazardın?

1- İtalyadaki büyük kulüplerde gerekli para var, karşılığını alacaklarını düşünseler verirler o paraları. Belli ki onlar ''Adam dünya yıldızı be kardeşim. Büyük marka'' xD gibi ülkemizde çok saçma olduğunu düşündüğüm şekilde yaklaşmıyorlar olaya. Futbolda düne yani kariyere değil bugünkü performansa bakıyorlar, ve Sneijder'in artık ''Dünyanın sayılı on numaralarından biri '' olmadığını gayet iyi biliyorlar, o yüzden girmiyorlar bu transfere.

2-Hagi ve Sneijder'in aynı cümlelerde geçmesi bile komik. 23 yaşındayım şuan ama Hagi hakkında öyle şeyler söylemezdim kesin buna eminim.

28 yaşında gelen Sneijder beni heyecanlandırmıştı ama şimdi 33 yaşında ve geçmiş artık beni ilgilendirmiyor ve şuanki Sneijder'i beğenmiyorum.

29.05.2017 tarihinde Alanya deplasmanı
31.05.2017 tarihinde Fas deplasmanı
03.06.2017 tarihinde Konya maçı
04.06.2017 tarihinde milli maç
09.06.2017 milli maç

Selçuk ise 2 milli maç kadrosuna alındı, 1nde sadece 45 dakika oynadı. Sneijderde bir milli maçta komple 90 dakika oynamadı, ama totalde sezon sonunda daha yüksek trafiğe yakalandı. Sen kendin anlamak istemiyorsun bunu.
Ayrıca adama kamp için davet gittiğini bile bilmiyoruz, Istanbula davet ediyorlar.

Kardeş yanlış anlama ama geçelim bunları. Sezon sonunda futbolcu tatil almış, geri çevirip erken dönecekti? Inandırıcı gelmiyor.

Sacmalik

Selcuk cöpü 11 haziran'da oynanan Kosova macinda 90 dakika sahadaydi

Sezon genelinde sneijder'dan daha fazla maca cikanlar var

Ayrica fas macinda 15 dakika oynamis,konya macindan sonraki Fildisi sahili macinda 20 dakika oynamis

Akil var mantik var,kalitesi tartisilmaz ama bu konuda savunmak mantikli degil.

Izini isteyen sneijder'da,izni veren yönetimde hatali

Iyide Sneijder 3 sezondur kampa en gec katiliyor

14-15 sezonundan sonra gec katildi

Gecen sezon vaftiz töreninden dolayi gec katildi

Izin istiyor,izin veriliyor

2 sezon üst üste ilk 3 disinda tamamlayan bir takimin 2. Kaptaninin ekstra izin istemesi yanlis

Yönetiminde bu izni vermesi yanlis
adam zaten yarın ayrılıyor takımdan çakma 10 numaranız belhandanın ekstra izinlerini konuşursunuz artık,çakma contenin de gözü aydın tabi ilerde kafayı başka birine takmazsa. ben şimdi ne desem boş sneijderi linç etmeye yemin etmiş millet acun köpeği bizim taraftarı kudurtmak için resim çekiyor,mekanına giden adamla resim çekildi diye sneijder laf yiyor,acunun kankası ilan ediliyor. anlamıyorumki,acunu tekme tokat kovması mı gerekiyordu.

Geçen hafta çay demleyip takip ettiğimiz nöbeti şimdi bir ufak ile takip ediyorum alınacak 4-5 adam çok önemli.

birde yarin sneijder kaliyor haberi cikiyormu :D
millet tam kafayi yer artik.

Galatasaray, sağ bek Corchia için Lille kulübüyle 4M€'ya anlaştı. (Get French)

aslinda derdimiz sneijderin kalmasi degil gelen oyuncular olmali.
kalirsa kalir giderse gider modunda olmalisiniz.
önemli olan bu saaten sonra gelen oyuncular.

Cenk Ergün tatilde diye kimse transfer görüşmesi yapmıyor mu şimdi kulüpte. :asd22:

adam zaten yarın ayrılıyor takımdan çakma 10 numaranız belhandanın ekstra izinlerini konuşursunuz artık,çakma contenin de gözü aydın tabi ilerde kafayı başka birine takmazsa. ben şimdi ne desem boş sneijderi linç etmeye yemin etmiş millet acun köpeği bizim taraftarı kudurtmak için resim çekiyor,mekanına giden adamla resim çekildi diye sneijder laf yiyor,acunun kankası ilan ediliyor. anlamıyorumki,acunu tekme tokat kovması mı gerekiyordu.

10 numaraniz mi

Galatasaray'li degilmisin yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt