Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
noldu?:dispirited:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu?:dispirited:
Şimdi zekice kendi oyuncusyla dalga geçtiğini düşünen ultra zeki Galatasaray taraftarına 2 soru:
1. Sneijder'in maaşının İtalya'da vergilerle 8-10 milyona yaklaşmasının bununla bir bağı olabilir mi?
2. 1996'da muhtemelen sen ergenken ve klavye üzerinden büyük oyuncular üzerine ahkam kesme şansının olmadığı yıllarda, Hagi'ye Galatasaray ile beraber sadece Meksika'dan talip çıktığını duysan ve önünde yine foruma yazma imkanın olsa ne yazardın?
29.05.2017 tarihinde Alanya deplasmanı
31.05.2017 tarihinde Fas deplasmanı
03.06.2017 tarihinde Konya maçı
04.06.2017 tarihinde milli maç
09.06.2017 milli maç
Selçuk ise 2 milli maç kadrosuna alındı, 1nde sadece 45 dakika oynadı. Sneijderde bir milli maçta komple 90 dakika oynamadı, ama totalde sezon sonunda daha yüksek trafiğe yakalandı. Sen kendin anlamak istemiyorsun bunu.
Ayrıca adama kamp için davet gittiğini bile bilmiyoruz, Istanbula davet ediyorlar.
Kardeş yanlış anlama ama geçelim bunları. Sezon sonunda futbolcu tatil almış, geri çevirip erken dönecekti? Inandırıcı gelmiyor.
noldu?
Dünya markamızı isteyen büyük takım yok galiba
adam zaten yarın ayrılıyor takımdan çakma 10 numaranız belhandanın ekstra izinlerini konuşursunuz artık,çakma contenin de gözü aydın tabi ilerde kafayı başka birine takmazsa. ben şimdi ne desem boş sneijderi linç etmeye yemin etmiş millet acun köpeği bizim taraftarı kudurtmak için resim çekiyor,mekanına giden adamla resim çekildi diye sneijder laf yiyor,acunun kankası ilan ediliyor. anlamıyorumki,acunu tekme tokat kovması mı gerekiyordu.Iyide Sneijder 3 sezondur kampa en gec katiliyor
14-15 sezonundan sonra gec katildi
Gecen sezon vaftiz töreninden dolayi gec katildi
Izin istiyor,izin veriliyor
2 sezon üst üste ilk 3 disinda tamamlayan bir takimin 2. Kaptaninin ekstra izin istemesi yanlis
Yönetiminde bu izni vermesi yanlis
bu tartışmayı fazla uzatmak istemiyorum ama şunu da söyleyeyim ''soytarı'' dediğin adam bir Dünya markası neyse seninle daha fazla ikili diyaloğa girmek istemiyorumadamsa tutmaz zaten, GALATASARAY ın soytarıya ihtiyacı yok gitsin bar işletsin reklam filminde oynasın hollandalı portakal.
Vala hocam gayet rahat olunuz burası baya rahat ve çağdaş bir forum voleybol bayanlar da fneri tutan onca üye var mesela. Neyse yavaş yavaş artık kolay gelsin.
bu tartışmayı fazla uzatmak istemiyorum ama şunu da söyleyeyim ''soytarı'' dediğin adam bir Dünya markası neyse seninle daha fazla ikili diyaloğa girmek istemiyorum
adam zaten yarın ayrılıyor takımdan çakma 10 numaranız belhandanın ekstra izinlerini konuşursunuz artık,çakma contenin de gözü aydın tabi ilerde kafayı başka birine takmazsa. ben şimdi ne desem boş sneijderi linç etmeye yemin etmiş millet acun köpeği bizim taraftarı kudurtmak için resim çekiyor,mekanına giden adamla resim çekildi diye sneijder laf yiyor,acunun kankası ilan ediliyor. anlamıyorumki,acunu tekme tokat kovması mı gerekiyordu.