Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslinda bizim bi taraftara ilk attigi giften anlasiyordu gelmemesi herif resmen girgir gecmis.

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

bu gifi atiyor daha böyle birinin gelme ihtimalimi var ?

Aynen öyle gelmeyecek, bizimkiler böyle akıllıca bir şey yapamaz zaten.

Kono gelmeyecek gibi

Ben Arfa 5+ milyon maas ister bence

yok sevilla zaten 40 demiş galiba,juve de öyle sunmuş teklifi.belli ki 10 milyon biçmiş juventus leminaya...
Clichy Ghezzal bedelsiz
Orta saha iki kiralık 1er milyon bedel
Hakan Arıkan takas bedelsiz
Corchia 5.5m
Stopere de büyüklerin gözden çıkardığı uygun bir isim max 3 bonservis veya yine kiralama

Toplamda Belhanda bonservisine bir sürü adam alırsın lemina asamoah imbula olmuyorsa dünyanın sonu değil.

HTC 10

@Muratozen1903

Herkese hayırlı geceler. Sabahı beklicez. Olumsuz bir şey gözükmüyormuş ama Temkinli olmakta fayda var.

pepe pek olumlu degıl gibi.5 saat göruşme mi olur lan

Chelsea ve Milan'ın antrenmana bile almayacağı Mario Pasalic, Andrea Bertolacci gibi adamları rahatlıkla alırız. Yönetim Transfermarkttan oyuncu aratıp rahatlıkla bulabilir 20-25 orta saha. 3 kuruş için taraftara bir sezonu daha zehir etmesinler bir zahmet. Juventus'tan Rincon'u sorabiliriz, nasılsa salça olduk adamlara iyice. Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala bir sürü oyuncunun fiyatı düşecek. Dursun transferi kapattık diyemez hiç bir şekilde zilyon tane oyuncu gerekliyken. Kranevitter yaşıyormuş ayrıca.

HTC 10

lemina bence olacak,hissiyat.pasalicte yakın diyolar.

telefonumda 5000 ses kaydı vardı hepsi silinmiş.aldım başıma belayı.besteler gitti.yeniden kaydetmek zorundaym.

telefonumda 5000 ses kaydı vardı hepsi silinmiş.aldım başıma belayı.besteler gitti.yeniden kaydetmek zorundaym.

Cloud/Backup hayat kurtarir

Kolay gelsin benim de yakin zamanda benzer bi olay basima geldi, bisey memoryden silinince hemen silinmiyor, sadece telefon orasi bosmus gibi davraniyor ve boylelikle yeni bir bilgi gelirse ustune yaziyor

Eger hemen mudahale edersen dosyalarin cogunu ustune yazilmadan kurtarabilirsin

Cloud/Backup hayat kurtarir

Kolay gelsin benim de yakin zamanda benzer bi olay basima geldi, bisey memoryden silinince hemen silinmiyor, sadece telefon orasi bosmus gibi davraniyor ve boylelikle yeni bir bilgi gelirse ustune yaziyor

Eger hemen mudahale edersen dosyalarin cogunu ustune yazilmadan kurtarabilirsin

yanlışlıkla silindi galiba.sagoll

Sneijder Milan haberleri doğru mu?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

olmayacak duaya amin diyoruz.

imbula lemina filan alamayiz. uyutmamak lazim milleti.

eger dogruysa direk vainqueur ve pasalic'e cokmek lazim.

bu arada forumun vainqueur'a cop gibi davranmasi bildigin rezillik.

forum ne zaman atiba'nin adi gecse toplu halde islaniyor. gel gelelim atibanin daha genci ve ust modeli olan vainqueur'a cop muammelesi yapiliyor.

gercekten bazen agir sacmaliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt