Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence 80% sampiyon olmak istiyoruz

Rodrigues tam kapalı kutu direk 11e yazılabilecek biri değil. Belhanda 10 numara oynayacaksa ben sola Yasini yazarım sezona öyle başlarım en azından.Konoplyanka gelirse iş değişir tabi

Ercan Taner: "Miras kaldı transferi. Beşiktaş'ta Pepe için bu paraya yazık, tabii verilirse... Bu benim görüşüm"

Yasin i savunurum kimsede karsi cikamaz. Tamam bazen biraz bencil veya kendini begenmis bir vaziyet olusturabiliyor ama skor katkisi cok yüksek bence ve oyuna sonradan dahil olabilecek en Iyi oyuncumuz Su an

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

sonradan dahil olan oyuncu konumuna girerse iyi olur kimsenin sözü olmaz.
ama ilk 11 oyuncusu degil iste sorun orda.

Göksel Gümüşdağ: "Cengiz Ünder'e Avrupa'dan 4 teklif var, satmayı düşünmüyoruz. Visca ile ilgili resmi teklif yok."

Yasin'in 11 oynamasında kendi suçu nedir? Adam forma verilince al Sinan sen oyna mı desin?

Oyunculuğunu beğenmiyorum ama faydalı adam.

kaliteli oyuncularimiz olsa zaten bunlar oynamaz

homegrown topçu olarak mehmet güveni alak desem çok mu küfür yerim

osmanlıda bir ara fena oynamıyordu evladımız

Siz hep ilk 11 için düşünüyosunuz da şampiyonlukta yedek kulübesinde ki adamlar girip skor'u değiştirir.
Yedek kulübesi için yasin çok iyi isimdir, hamzator ile birlikte şampiyon olduğumuz sezonda muslera ile birlikte katkısı büyüktür iyi bir yedektir kendisi.

De jong'a güzel bi para cezasi kitlesek bari

abicim gidin bulun sözleşmesinin son senesindeki yetenekli ucuz transferler.

para kazanalım ya 15 e aldıgımız brumayı 15 e satmak mı başarı?

Yav Pepe iyi transferde ne bileyim sonuçta stoper yani Drogba falan olsa anlarımda ben vermezdim o paraları. Lakin iyi oyuncu tabi ligin çok çok üstünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt