GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 143

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
143/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gel bunu Valencia maçından sonra söyle Yerler burada seni renktaş: D
Onlara göre her şey dört dörtlük olacak Maicon-Ahmet gol yedirtmeden tamamlayacak maçları
Acikcasi yazmaya bile gerek yok zira cok yazdim anlayan anladi anlamayan diretti,gecen sene basinda yazilanlari cikarip okusalar yeter,12 kisi ile sampuyon olduk,ha bu demek degildir ki adam almaya ihtiyac yok,elbette var ama herhalde bunun icin bol miktarda ucret alan teknik ekip kendi ayaklarina sıkmayacaktır,problem ffp iste

DXHcnFPXkAA7sKW.jpg
DXtHCv2XUAAeLA3.jpg
5291532.jpg
resized_b61de-A300817_05.jpg
kralspor9620.jpg

Bu resimlerde Fatih hozamin vucut dili ne diyor renktas yorumlarmisin
Güzel cevap diye düşünüyorum , Kendi kendilerine inandıkları şeylerin gerçek olmadığı yüzlerine vurulmalı böyle

Atiba nedir yav. Sallanır da bu kadar sallanmaz. Donk geldi işte 6 numaraya. Hoca orta saha sol-sag oynayacak adam alacagiz, orta sahanın ortasında oynayacak adam var dedi zaten.

Birileri kicindan element uydurmuş yine...

Benjamin Pavard zu Bayern diyorlar

Eger dogruysa Kimmich ne olacak orta sahaya mi donecek
Seneye geliyor o.

Stoperde 4.oyunculari yok, ayrica seneye Rafinha da olmayacak sag bekte.

Martinez'i stoperde düsünmüyorlar belli ki. Her alinan 11 oynayacak diye bir kural yok ki.

25 kisilik kadro düsünüyorlar, her mevkiyi 2 adamla doldurup 3.kaleciyle 23 ediyor. 2 kisi de öyle bulunduruyorlar her zaman.

Güzel cevap diye düşünüyorum , Kendi kendilerine inandıkları şeylerin gerçek olmadığı yüzlerine vurulmalı böyle

Bide ben şansımı deneyim bari :)

Fatih Terim'in o resimde anlık tepkisi olmuştu sadece. Belhanda maçın sonunda ağır saçmalığı tutup golü yediriyordu az kalsın.

Hoca şampiyonluk yaşadığı ve katkısını gördüğü bir oyuncuyu kolay kolay silmiyor defterden.
İyi mi Kötümü bir huy tartışılır.
Aydın Yılmaz gibi oyuncular bu hocanın tutumundan dolayı az haksız ekmek yemedi maalesef.

AC Milan, Alvaro Morata için Chelsea'e €60M, Morata'ya yıllık €10M teklif etti. (Calciomercato)

Bunlar akıllanmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri