seviyolarmış,biri de kanat alak dedi
Kanata bulaşmayın, alın pirzolanızı keyfinize bakın. Mantar severseniz sulu sulu mangalı süper olur.
seviyolarmış,biri de kanat alak dedi
Bruma'nin kankasiŞimdi bir oyuncu ismi yazacağım alma ihtimalimiz olsa takım level atlar...
GELSON MARTINS
ben tavuk pirzola ve köfte seviyorum zaten.kanattan nefret ederim.köfteyi ben alacagımKanata bulaşmayın, alın pirzolanızı keyfinize bakın. Mantar severseniz sulu sulu mangalı süper olur.
ben tavuk pirzola ve köfte seviyorum zaten.kanattan nefret ederim.köfteyi ben alacagım
Hmmmm, kafasını sulandırılmak demek işin püf noktası. Anlıyorum.Mantar seven varsa kafasını sulandırın köz de efsane olur.
ben tavuk pirzola ve köfte seviyorum zaten.kanattan nefret ederim.köfteyi ben alacagım
kızlar rakı dedi zaten içkiye
Hmmmm, kafasını sulandırılmak demek işin püf noktası. Anlıyorum.
Milan'i ben eskiden cok severdim de artik beter olsunlar. Bir sürü abidik gubidik oyuncu transfer ettiler, hala ne bir düzen ne bir basari var.İşin bir başka yanı da Milan ın 40milyon maaş sınırı olması Bunlarda A spor un yurtdışı şubesi
Sucuğu doğramadan, kangal halinde atacaksın, mangala.Abi sen bu işlerde ustasındır bir kaç taktik ver.
Dursun Özbek'in Milano şubesi ne beklersin ki bunlardanMilan'i ben eskiden cok severdim de artik beter olsunlar. Bir sürü abidik gubidik oyuncu transfer ettiler, hala ne bir düzen ne bir basari var.
Biglia, Bacca, Bonucci ve Kalinic'e ödedikleri bonservis 110 milyon euro civarinda. Hepsi de 30 yas ve üstünde.
vay be
Mehmet Özcan: Galatasaray’ın transfer görüşmesi yaptığı isimler;
Trezeguet, Ahmed Musa, Emre Akbaba, Denayer, Badou N’Diaye.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle bir şey olabilir sanki.3. formada İstanbul olacak herhal.
![]()