yani bir b.k bilmiyorum diyorMehmet Özcan: Galatasaray’ın transfer görüşmesi yaptığı isimler;
Trezeguet, Ahmed Musa, Emre Akbaba, Denayer, Badou N’Diaye.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yani bir b.k bilmiyorum diyorMehmet Özcan: Galatasaray’ın transfer görüşmesi yaptığı isimler;
Trezeguet, Ahmed Musa, Emre Akbaba, Denayer, Badou N’Diaye.
Böyle bir şey olabilir sanki.
Lovren yerine sağlam bir stoper de alınırsa bu sezonluk bu iş tamamdır67.5 milyon Paund.
![]()
![]()
Rodrigues 15 milyon euro'ya satilacaksa o vakit 9 milyon euro'ya Vitinho alinir, yoksa imkansiz.
Anca transfer bittiginde haberi olur, floryadan haber alamiyorlarnevzat bari 1-2 isim sallasa
Tabiki o dedigini de yapabilirler.6 milyona trezeyi alırlar
Ben de öyle düşünüyorum, güzel olacak bence8 takıma da aynı tasarımı yaparlar büyük ihtimal, renk ve üzerindeki silüetler değişir.
Liverpool'da Araplar gibi transfer yapmaya başladı67.5 milyon Paund.
![]()
![]()
Fatih Terim'de Nevzat cinsine isim söyleyecek göz var mi sence? Nevzat'a haber ucuran olsa zaten Fatih hoca da onu ucurur. Ümit Davala ve Hasan Sas'tan laf cikmaz mesela. Ekibinden hic biri laf vermez. Basi bos yönetici olabilir ama onda da baskan devreye girip halleder en kötü.nevzat bari 1-2 isim sallasa
bizim diğer forma bu olabilir işte o sarı çizgi boğaz işte o kadar detaylı bişey beklemeyin bence...Ekli dosyayı görüntüle 25246
all nasr takimiyla o yuzden mi mac tapiyoruz. amrabata arkadas mi ariyorlarmisNevzat Dindar: “Belhanda konusunda sıcak bir gelişme olabilir kısa süre içinde.”
Nevzat Dindar: “Belhanda konusunda sıcak bir gelişme olabilir kısa süre içinde.”