GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 155

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
155/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar doğru bilemem şöyle bir bilgi var badu olayı ile ilgili,

hiç umutlanmak istemiyorum ama senegal’in başkenti dakar’dan ingiltere’ye ve stoke city’nin kamp yaptığı almanya’ya hiçbir direk uçak yokmuş. ne tesadüftür ki resimin atıldığı saatte tk595 sefer sayılı istanbul uçağı 31 dakika rötarla yola çıkmış. uçağın sabah 7 gibi istanbul’da olması bekleniyormuş.

Psv tatilmi yapti onlarda cift antreman yediler. Yetmezmis gibi bide 3 caktilar. Yada bu postundan onceki postun sadece Galatasaray icin gecerlimiydi veya Turk takimlari icinmi?

Psv neden parkeyi opmedi senin dedigin gibi ama biz optuk?

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oncelikle caktilar ne demek arkadas,kim neye cakiyor,bu nasil bir laf

Gelelim diger konuya ,belki bizden once sezonu actilar,belki daha hazirdirlar,belki daha iyi takimlardir,belki bu yilin tozunu attiracaklar,belki de biz bu yil daha kotuyuzdur ya da takim cok ta sallamamistir yani bir hazirlik maci ile ortaligi aleve verecek bir Galatasaray'li degilim

41 yasindayim 32 yildir gordugum her yaz ayni terane,ayni gazete kupurleri ama sonuc belli 21 sampiyonluk onun icin sizin gibi sene basinda veryansin edenlere gulup gecerim,takimi da ligde en az 4-5 hafta gecene kadar elestirmem ,gecen sene dalga gecilen fener ikinci bitirdi,super takim bjk dorduncu

Gelelim CL olayina,amac oraya girmek bu gelir farklari ile zaten ust tura cikmak bile buyuk basari,bjk gecen sene bu konuda basariliydi tabi kura sansi da cabasi

Biz Valenciayi yenersek te super takimiz diye dolasmanin manasi olmayacak bu kadar basit,mesela fener de ilk macinda isvicre ucuncu lig takimina yenildi sonra fulhami yendi hikaye yani, en azindan bu benim gorusum ister begen ister begenme çok ta umurumda degil acikcasi

Son düzenleme:
iyi güzelde niye küfür ediyorsun...birisi sana bu küfürü etse Adam öldürmeye kalkarsınız...biraz medeni olalım lütfen....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Çok şükür bu konuda medeni bir insanım. ********************* kelimesini gerçek anlamında kullananla goygoy olsun diye kullananı ayırt edebiliyorum. Biri bana ********************* de dese daha büyük bir küfür de etse kimseyi öldürmeye teşebbüs etmem. Çok şükür maganda değilim.

arkadaş tamam kampa geçecektir olabilir hatta yüksek ihtimal böyle ama kampa katılıyorsan niye böyle gizem yaparsın ki, Kamp yolculuğu başladı v.s yazarsın hikayene değil mi? adam durduk yere gizem yaratmış.

Sen, ben konuşalım da gündemde kalsın diye renktaş. Hepsi PR. Gecenin bilmem kaçında biz bu adamı konuşuyorsak PR başarılı olmuş demektir.

Orta sahan iyi olursa, stoperlerin de iyi olur. Donk Fernando Belhanda gibi top tutma - dağıtma - tempo ayarlama konularında vasatın bile altında bir orta saha tandemiyle stoperde Ramos oynasa yine belli bir yerden sonra siçar. Bize çok kaliteli bir 8 numara lazım. Ayağı temiz, oyun aklı olan + mümkünse skorer. 2012 Selcuk'un yabancı versiyonu gibi yani.

Önce bir kaliteli 8 numara + 2. forvet al da, olursa stoper çilek olur bu ekonomik şartlarda.

Heeeee Gomis kazmaydi sana gore, Fernando da vasat!!!

Arkadasim sen bence baska spor daliyla ilgilen!

Vay be ! Yazilanlara baktimda vasifsizin biri cantasinin uzerine pasaport koymus da GSC heveslenmis bize mi geliyor diye.

Ya birakin. O stoke a attigimiz kazik olarak kalsin.

Adami 5 para etmez senegal milli takimi bile dunya kupasinda 1 macta 81 dakika oynatip cope atti siz hala ndiaye denen bu vasifsiza 3 milyon para verme derdindesiniz!

Vay be ! Yazilanlara baktimda vasifsizin biri cantasinin uzerine pasaport koymus da GSC heveslenmis bize mi geliyor diye.

Ya birakin. O stoke a attigimiz kazik olarak kalsin.

Adami 5 para etmez senegal milli takimi bile dunya kupasinda 1 macta 81 dakika oynatip cope atti siz hala ndiaye denen bu vasifsiza 3 milyon para verme derdindesiniz!

Aynen katılıyorum. Adamın hızı ve patlama gücü dışında hiçbir özelliği yok. Neden bu kadar abartılıyor anlamadım

Feghouli ve Maicon giderse üzülmem....Feghouli tam potansiyeli ile oynasa bile 4m maaş uçuk...Maicon yerine de Miranda gibi birini alabiliriz

Dihx_qDXkAIeuJ6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt