real madridli odeegard ve chelseali kurt zouma için ali koç başkanın girişimleri varmış ezeli rakipdaş doğrumu ?
Bilmiyorum kiralarız heralde zaten forvet ve defansa takviye şart.
real madridli odeegard ve chelseali kurt zouma için ali koç başkanın girişimleri varmış ezeli rakipdaş doğrumu ?
Yonetim icinde iyi polis-kotu polis orneginde calisacak adamlar lazim.
Abdurrahim iyi polis.. Bir de futbolculari karsisina ait gitmeleri gerektigini soyleyecek, bu yonde baski uygulayacak biri olsa iyi olur.
Forumda fbli mi var? Niye?
Forumda fbli mi var? Niye?
Ndiayede ne buluyorsunuz ? Maliyet yönünden uygun vs kiralık diyemi istiyorsunuz inş bu yüzdendir
Geçen sene hem tribünde hem de TV den takip ettim Altınordu'yu. Orada dikkatimi çekmişti ama bir çok kişi yetersiz diyordu. Ben yinede yapacağını düşünüyorum. Zaten Yusuf, erce, barış falan dikkat çekiyordu. Gerçi sağbek kerim alıcı da fena gözükmüyordu.
Aman Koray renkdaş, dursuncular görmesin bu yazdıklarını.Senegal gibi çöp bir milli takim da bisey bulamiyor ki DK da 1 maç toplam 81 dakika oynatip kenara aldi. Bi daha da oynatmadi.
Epl de bisey bulamamis ki transferin bitimine 2 hafta kala epl den de talibi yok.
Maliyet yonunden uygun derken bu kimsenin iplemedigi orta saha oyuncusuna min 3 milyon maas ve bir kac milyon da kiralama bedelini mi kastediyorsun ?
Araplar Negredo'yu almak icin girisimlere baslamis.
Eger gerceklesirse bu forumda "yuksek ucretli, o yuzden satilamiyor" tezi gecersiz olur..
Gecen sene Gomis'ten cok daha az gol atip, daha fazla ucret almasina ragmen Negredo nun gitmesi, gol krali Gomis'in kalmasi da bizim yonetimin beceriksizligini , Fiko nun basarisini gosterir..
Aman Koray renkdaş, dursuncular görmesin bu yazdıklarını.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf Alienware için kaynakları seferber edelim
Şimdi baktımda Carole’ü saymazsak 12 yabancı var hangi mevkiden feragat edicez acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi baktımda Carole’ü saymazsak 12 yabancı var hangi mevkiden feragat edicez acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi