Üc ay önce öyle bir satin alma maddesi mi vardi?3 ay önce 10mye alabileceğin adamı dkda 3 maç iyi oynadı diye 50 mue almak tam bir ahmaklık
Yalan sanırım o jogo ve bizim medya hariç haber yok o jogo da bize dayandırıyo zaten.Milan tv ye konuştuysa gerçekten başka yerlere de yayılırdı herhaldefotospoe yazmıstı bu haberi dogru mu gercekten
Aga bu sene sonu frankfurt 2mye aldı bonservisini. 10 m teklif etsen uçarak atlarlardı. Dkdan sonra adam değerini 25 katına çıkardıÜc ay önce öyle bir satin alma maddesi mi vardi?
Sanmiyorum o kadar ucuza olacagini.Aga bu sene sonu frankfurt 2mye aldı bonservisini. 10 m teklif etsen uçarak atlarlardı. Dkdan sonra adam değerini 25 katına çıkardı
cuman mubarek olsun alpercim. once kuslari temizleyelim buralarda dolaniyor mubarekMubarek cuma gununde transfersizlikten bos ve israrla itici mesajlar atanlari uyariyorum, eger uyeleri rahatsiz etmeye devam eden olursa Transfer Nobetinden 72 saatligine atilacaktir.
Adamsin adamMubarek cuma gununde transfersizlikten bos ve israrla itici mesajlar atanlari uyariyorum, eger uyeleri rahatsiz etmeye devam eden olursa Transfer Nobetinden 72 saatligine atilacaktir.
kesinlikle katılıyorum ,kaçırdıgımız oyuncular aklımda hala dembele , knopplanka daha niceleri vardır bunlar bonservissizdiMuğdat candır.
Yurt dışında bonservissiz olan futbolculardan bahsediyorum. Neyse napalım kaderimiz böyle.
Belhanda’ya €10.000.000 ödeyen Allahsız şerefsiz haysiyetsiz çocuğu kimdi?
10 milyon sene cehennem ateşinde yansın kül olsun.
yok yok fabri müthiş şanstı.Şansı kendin yaratirsin bu adamları belese aldılar önemli olan o biz de alalım bakalım bı
Onyekuru bu sözlerini yedirir sana.Birde Onyekuru çıktı başımıza hahaha.
Rezillik resmen. Çocuk yetiştirme yurduyuz sanki. Elin Afrikalısını 1 sene opsiyonsuz kiraladık, kendisine 1.2 kulübüne 800 bin verdik.
Ama sorsan ‘zamana ihtiyacı var sakatlıktan çıktı lenn’.
Lan zaten kiralamışsın herifi, direk katkı vermek zorunda. Burda laf salatası yapıyolar.
En güzel örneği Giovanni dos Santos’dur. Hatta onun opsiyonu vardı.
22 yaşında kiralamıştık. Son 4 hafta form tutmaya başladı sonra bastı gitti zaten.
Yürü git oğlum. Gençlerbirliği maçı, Sivasspor maçı dün gibi aklımda.
Biz bu sene iyi top oynamadık. Tempolu oynadık. İlk 20 dakika bitirdik rakibi çoğu maçta.
Takım aman aman değil. Değil işte kabul edin.
Sinan Gümüs bile olmasaydı nah şampiyon olurduk. Oda hala as oyuncusu değil. 11 as oyuncumuzun 4-5’i beş para etmez overrated oyuncular.
Katılıyorum.3 ay önce 10mye alabileceğin adamı dkda 3 maç iyi oynadı diye 50 mue almak tam bir ahmaklık
dediklerinde haklısın ama dikkat et bu adamların yerlerine oyuncu bulamadılar ve geldikleri nokta ortada.Onyekuru transferi cocuk yetistirme yurdu ile alakasi yok, UEFA sana nefes aldirmiyor, kafana gore oyuncu alamiyorsun, yuksek paralara satis yapmadigimiza gore oyuncu kiralamak zorundayiz, Courtois Atletico Madrid'i sampiyon yapti, Talisca ligi 2 yildir domine etti, bjk'yi sampiyon yapti ve Sampiyonlar Liginde muthis 1 performans gosterdi, Aboubakar bjk'nin sampiyonlugunda attigi kritik goller ile katki sagladi
Çek bir MilanAngutdakiler agliyor zuhahahahahahaha
ben unutursam siz unutmayin arif bey.Onyekuru bu sözlerini yedirir sana.
FAV'a at.
Unutmam.ben unutursam siz unutmayin arif bey.