Arif Ulu
Baba Gündüz
Kanat var, ister misin ?8 numara geldi mi
Kanat var, ister misin ?8 numara geldi mi
Hiçbiri umrumda değil zaten , fiko gibi itici birini de istemem kulübe ama bu yönetim çare üretmiyor, bahane üretiyor. Gerçekleri söylemeleri çok güzel, dursun iti gibi değil, lakin gerçekler üzerinden bahane üretmeleri çok sinir bozucu. Neyse Fatih Terim varken başa sap koy yine sırıtmaz.fabri,vida şanstı.o şans ters teper birgün
CAS'ın kararına göre; Milan, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edebilecek. (Sky Italia)
Iyi bizde de hayatta bir sey cikmaz
Bos konusuyorsun, fazla zorlama kendini
fabri,vida şanstı.o şans ters teper birgün
fabri geldiğinde bütün bjkliler sövüyodu.fabrinin tutması tamamen şans,bunu yaratmana gerek yok.vida da dünya kupasında parladıŞansı kendin yaratirsin bu adamları belese aldılar önemli olan o biz de alalım bakalım bı
fabri geldiğinde bütün bjkliler sövüyodu.fabrinin tutması tamamen şans,bunu yaratmana gerek yok.vida da dünya kupasında parladı
Onyekuru aciklandiktan sonra burada 150 kez anlattik, anlatildi, sat al cezasi var, kafana gore 4-5 milyona oyuncu alamiyorsun + Onyekuru seviyesinde bir oyuncuyu ayni sartlarda nasil alacaksin "ulan cahil herif" desem nasil olur?‘Boş konuşuyorsun zorlama kendini’
Tipik cahil Türk yorumu. Genel olarak cahil olduğumuz için şaşırmadım.
Ne tam olarak boş olan? Neresi yanlış?
Anca sallayın zaten eğitimsiz cahil herifler. Yorumumda neyin yanlış olduğunu yazacak zekanız yok. Çünkü kullanacak beyininiz yok.
bizim vasifsizlar besiktasa tecavuz etti tinerdas. sahi besiktas kacinci bitirdi ligi arkamizda goremedikÇoğu vasıfsız zaten. Bunlarla Malatya’ya ezildik, Başak 5’ledi, Beşiktaş parçaladı ezdi.
Kim oynadı ya? Babam mı vardı sahada?
Allah’tan Fatih hoca geldi. Sezonu 7. bitirirdik.
iyisini bulalım isterimYok dediğini anlıyorum fikret ormanın da bjkyi değil kendini düşündüğünü düşünüyorum.ancak bence şans değil bizimde bomservissiz adam bulmamız lazım
iyisini bulalım isterim
bunu bir yere retwetleyin. onyekuru uye yapacak kenan beyiBirde Onyekuru çıktı başımıza hahaha.
Rezillik resmen. Çocuk yetiştirme yurduyuz sanki. Elin Afrikalısını 1 sene opsiyonsuz kiraladık, kendisine 1.2 kulübüne 800 bin verdik.
Ama sorsan ‘zamana ihtiyacı var sakatlıktan çıktı lenn’.
Lan zaten kiralamışsın herifi, direk katkı vermek zorunda. Burda laf salatası yapıyolar.
En güzel örneği Giovanni dos Santos’dur. Hatta onun opsiyonu vardı.
22 yaşında kiralamıştık. Son 4 hafta form tutmaya başladı sonra bastı gitti zaten.
Çok be
Hani 1-2 yıl olsaydı belli takımlar gibi 1+3 fln yapardık...bu sene kiralık, seneye alış vs..
çüşşşş