GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 165

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
165/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grujiç ve ahmed musa dileklerimiz gerçekleşsin Tanrım

3Jokes_pray_1.gif

fabri,vida şanstı.o şans ters teper birgün
Hiçbiri umrumda değil zaten , fiko gibi itici birini de istemem kulübe ama bu yönetim çare üretmiyor, bahane üretiyor. Gerçekleri söylemeleri çok güzel, dursun iti gibi değil, lakin gerçekler üzerinden bahane üretmeleri çok sinir bozucu. Neyse Fatih Terim varken başa sap koy yine sırıtmaz.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fabri geldiğinde bütün bjkliler sövüyodu.fabrinin tutması tamamen şans,bunu yaratmana gerek yok.vida da dünya kupasında parladı

Yok dediğini anlıyorum fikret ormanın da bjkyi değil kendini düşündüğünü düşünüyorum.ancak bence şans değil bizimde bomservissiz adam bulmamız lazım

‘Boş konuşuyorsun zorlama kendini’

Tipik cahil Türk yorumu. Genel olarak cahil olduğumuz için şaşırmadım.

Ne tam olarak boş olan? Neresi yanlış?

Anca sallayın zaten eğitimsiz cahil herifler. Yorumumda neyin yanlış olduğunu yazacak zekanız yok. Çünkü kullanacak beyininiz yok.
Onyekuru aciklandiktan sonra burada 150 kez anlattik, anlatildi, sat al cezasi var, kafana gore 4-5 milyona oyuncu alamiyorsun + Onyekuru seviyesinde bir oyuncuyu ayni sartlarda nasil alacaksin "ulan cahil herif" desem nasil olur?

Birde Onyekuru çıktı başımıza hahaha.

Rezillik resmen. Çocuk yetiştirme yurduyuz sanki. Elin Afrikalısını 1 sene opsiyonsuz kiraladık, kendisine 1.2 kulübüne 800 bin verdik.

Ama sorsan ‘zamana ihtiyacı var sakatlıktan çıktı lenn’.

Lan zaten kiralamışsın herifi, direk katkı vermek zorunda. Burda laf salatası yapıyolar.

En güzel örneği Giovanni dos Santos’dur. Hatta onun opsiyonu vardı.

22 yaşında kiralamıştık. Son 4 hafta form tutmaya başladı sonra bastı gitti zaten.
bunu bir yere retwetleyin. onyekuru uye yapacak kenan beyi

Mubarek cuma gununde transfersizlikten bos ve israrla itici mesajlar atanlari uyariyorum, eger uyeleri rahatsiz etmeye devam eden olursa Transfer Nobetinden 72 saatligine atilacaktir.

Çok be :(

Hani 1-2 yıl olsaydı belli takımlar gibi 1+3 fln yapardık...bu sene kiralık, seneye alış vs..

Kalkmamasi inanin Galatasaray'ın hayrına. Yoksa cibiliyetsizin peskes cektigi araziler sonrasi o borc aynen devam eder kepenkleri indiririz !

Omce satmayi ogrenicez dogru menajerlerle calisarak. Sonra genc futbolcu satin alip buyutmeyi ve satmayi ogrenicez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri