Bruma hariç hepsi zarar ziyan . Waris tsden sonra iş yaptı galiba
oyuncu alamıyosunuz tamamda birilerini satın bari carole çöp gönder maicon ve belhandayı hocanın istediğini bayıldığını sanmıyorum onları sat 4 yabancı kontenjanı açılmış oluyo sonra yap hamlelerini..
1 stoper(miranda)2 ortasaha (ndiaye-bennacer) 1 forvet (raul de tomas yada origi)bana kalsa ndiaye yerine belhandadan gelen parayla sağlam birini katmak isterim takıma orbelin pineda,mathias jensen,syzmanski bu üç gençten biri olabilir mesela 1.5 milyon maaşa imzala 5 yıllık...
muslera
mariano miranda serdar nagatomo
fernando
ndiaye bennacer
feghouli garry&henry
gomis
yedek kaleci-linnes-donk-selçuk-emre akbaba-sinan-origi&raul
Ne zaman?.[/QUOTE
Tam tarihini hatırlamıyorum. 2000'lerin başıydı sanırım .Afrikada bir virüs kapmış o nedenle ölmüştü
Vefat eden, aynı ekipten bir başkasıydı diye kalmış aklımda. Yine yanılıyorsun gibi sanki?!...
carole,maicon,belhanda üçü gidecek aralarında sadece belhandanın maaşı sorun onuda bir şekilde halletsinler zaten ondan sonra seneye feghouli,gomis ve fernando ya sıra gelcek gelmesi lazım yani,fernando geçen sezon ilk yarıdaki oyunu oynayamazsa zaten gitmesi gerekir,gomis yaşlanıyo aldığı para çok şampiyonlar liginde dikkat çeker inşallah satarız,feghouli bu sene en ümitli olduğum isimlerden ama 4 milyonda çok para genç az maaşlı birilerini bulursak satıp para kazanmamızda şart bir yerden başlamamız gerek oda belhanda,maicon,carole parça parça yani...Hocam galiba maaşlarından dolayı kimse gitmeye yanaşmıyor. Mesela fabri bizde olsa en az 2.5 falan alır gitmezdi
Vefat eden, aynı ekipten bir başkasıydı diye kalmış aklımda. Yine yanılıyorsun gibi sanki?!...@Hasan Taysi...
Sattım gitti''Hayat bayraaam olsaaaa!''...Elin değmişken Maicon-Feghouli yi de 15-20 milyona satıverseydin muhterem!...
?Mustafa Cengiz: "Badou Ndiaye'yi yüksek bedelle verdik. İnşallah daha düşük bedelle gelir. Belki gelir, belki gelmez, o ayrı konu."
Muhteşem bi açıklama