GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 180

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
180/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu alamıyosunuz tamamda birilerini satın bari carole çöp gönder maicon ve belhandayı hocanın istediğini bayıldığını sanmıyorum onları sat 4 yabancı kontenjanı açılmış oluyo sonra yap hamlelerini..
1 stoper(miranda)2 ortasaha (ndiaye-bennacer) 1 forvet (raul de tomas yada origi)bana kalsa ndiaye yerine belhandadan gelen parayla sağlam birini katmak isterim takıma orbelin pineda,mathias jensen,syzmanski bu üç gençten biri olabilir mesela 1.5 milyon maaşa imzala 5 yıllık...
muslera
mariano miranda serdar nagatomo
fernando
ndiaye bennacer
feghouli garry&henry
gomis
yedek kaleci-linnes-donk-selçuk-emre akbaba-sinan-origi&raul

oyuncu alamıyosunuz tamamda birilerini satın bari carole çöp gönder maicon ve belhandayı hocanın istediğini bayıldığını sanmıyorum onları sat 4 yabancı kontenjanı açılmış oluyo sonra yap hamlelerini..
1 stoper(miranda)2 ortasaha (ndiaye-bennacer) 1 forvet (raul de tomas yada origi)bana kalsa ndiaye yerine belhandadan gelen parayla sağlam birini katmak isterim takıma orbelin pineda,mathias jensen,syzmanski bu üç gençten biri olabilir mesela 1.5 milyon maaşa imzala 5 yıllık...
muslera
mariano miranda serdar nagatomo
fernando
ndiaye bennacer
feghouli garry&henry
gomis
yedek kaleci-linnes-donk-selçuk-emre akbaba-sinan-origi&raul

Hocam galiba maaşlarından dolayı kimse gitmeye yanaşmıyor. Mesela fabri bizde olsa en az 2.5 falan alır gitmezdi

Afrika'da bir altyapı açmak lazım aynı şekilde kuzey ülkelerinde de ne kadar maliyetli olabilir ki ?

Hocam galiba maaşlarından dolayı kimse gitmeye yanaşmıyor. Mesela fabri bizde olsa en az 2.5 falan alır gitmezdi
carole,maicon,belhanda üçü gidecek aralarında sadece belhandanın maaşı sorun onuda bir şekilde halletsinler zaten ondan sonra seneye feghouli,gomis ve fernando ya sıra gelcek gelmesi lazım yani,fernando geçen sezon ilk yarıdaki oyunu oynayamazsa zaten gitmesi gerekir,gomis yaşlanıyo aldığı para çok şampiyonlar liginde dikkat çeker inşallah satarız,feghouli bu sene en ümitli olduğum isimlerden ama 4 milyonda çok para genç az maaşlı birilerini bulursak satıp para kazanmamızda şart bir yerden başlamamız gerek oda belhanda,maicon,carole parça parça yani...

inanamıyorum

in-a-na-mı-yo-rum

bugünde mi transfer yok.

sanırım bu yıl küme düşmemeye oynıyacağız

?Mustafa Cengiz: "Badou Ndiaye'yi yüksek bedelle verdik. İnşallah daha düşük bedelle gelir. Belki gelir, belki gelmez, o ayrı konu."

Muhteşem bi açıklama

gscye göre dünyanın en iyi kalecisi fabriyi kaça satmıs bjk
ve yerine kime alacaklarmış

Fabri iyi kaleci eder o paraları. Ama bu bjk yerini nasıl nasıl dolduracak bakalım. Ben buraanın yerinde olsam harun için 10 isterim 7 ye bırakırım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt