Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek ve kardesi yerine Cengiz baskan gelmiş olsaydı keşke 2-3 sene önce adam herşeyi bir kenara bıraktım şeffaf ve ketum.

Ndiaye ve Emre iyi isimler. Umarım olur.

IN
Emre Akbaba : 2.5 M € + Tolga Ciğerci (Maaşını karşılama garantili)
Ndiaye : 1.5 M € Kiralama
Denayer : 1 M € Kiralama (5 M € Opsiyon)

OUT
Carole : 2 M €
Ahmet : 500 B € Kira
Alex Telles : 3.5 M € Pay

Ekibimizi ihya edecek operasyon ektedir

Barcelona Willian ile ne yapacak diyorlar ama Willian aslinda tam Valverde'nin sevdigi tazda bir oyuncu, 442'nin sag tarafinda cuk oturuyor, hizli, caliskan, sag beke yardim eden, kreatif bir oyuncu, Kante'yi de istiyorlarmis

Hazard ve Courtois'a da Real yolunda

Chelsea dokuluyor

Ndiaye'nin pas hatalarını çok sorun etmemek lazım.

Paslarının %80'ni dikine atan adam doğal olarak pas hatası yapar, yapmayanı zaten bir şekilde Real veya Barça'ya gider bize düşmez.

Ndiaye'de ki asıl sorun bence press olayını abartıp,

Topu taça veya kornere atacak olan yada topla saha çizgilerinin dışına doğru yönelen rakip oyunculara gereksiz hücum faulleri yapması.

Özellikle rakipleri baskı altında tuttuğumuz dakikalarda kendini kontrol edemeyip böyle fauller yapması çok can sıkıyor.

Rakiplere nefes aldırıyordu. Bence en büyük handikap bu olacak tekrardan takıma geri dönerse...

Yav rica ediyorum şu Şampiyonlar Ligi alma söylemlerini bırakın. İstistanız her kulübün başkanı aynı şeyi söylüyor. Kimse sizden böyle bir şey beklemiyor birader, ne diye laf arasına bir şekilde sıkıştırıyorsunuz?

Aslında Emre şuan gelse de olur gelmese de.

Zaten iyi bir sekiz numara alacaksak gerek yok.

Ancak seneye mutlaka bedavadan çökmeliyiz.

Piyasadaki en değerli yerli orta sahalardan biri.

Fakat sembolik rakamlara veya takastan oyuncu vererek halledebilirsek çok daha güzel olur.

Son düzenleme:
herkes iyi bir 8 numara istiyor ama forumda ismi gecen tek isim var oda ndiaye baska secim sansımız yok mu

Mustafa Cengiz : Taraftar hic Merak etmesin Transfer olursa kap a bildiricegiz.

Sagol baskan taraftarin ici rahatladi simdi...adnan polat vari cümle kurmus m.cengiz

Fena degil aslinda Mustafa baskan ama bakalim takimi güclendire bilcek mi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt