Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.118
- 10.890
- 2.838
badou joe allandan ne kaptıysa kardır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetenek transferi etmiş olucagını düşünmüuorsun heraldebadou joe allandan ne kaptıysa kardır
Belhanda ve Badou nun 5-10 kontra atağı hiç ettiği çok net hatırlıyorum renktaşım.
yetenek transferi etmiş olucagını düşünmüuorsun heralde![]()
Bende olumluları hatırlıyorum hatta örnekleyeyim Tolgaya kaldırarak verdiği bir gol pası vardı atamadı kazma herif. Ndiaye zaten çoğu kontra atağı başlatan kişi packing-impact özelliğiyle.
Mousa Dembele imkansiz di mi?
Tottenham'dan ayrilacagi kesinmis ve kontratinin da son senesi
Ludogorets 3.torbadamı olacak sayın Basma ? Bilmiyordum. O zaman 3ten onlar gelsin. Direkmi katilacak ön elemeylemi.En uyuz grup modeli. Tam 4. olup elenmelik. 1-4 arası puan ile.
FC Barcelona
Benfica
Ludorogets
Galatasaray
gibi bir grubu tercih ederim. Bir marka takım,ardına daha diş geçirilebilir takımlar.
Ilk mac resital sunmustu Badou bir daha oyle oynamadi
Aynisi Belhanda icin de gecerli
Acaba maaslarin odenmemesinin ve Tudor'un gecimsizliginin ne kadar etkisi var bunda merak ediyorum
Eger Badou-Belhanda ikilisini oyle oynatabilecekse Imparator muazzam bir sene bizi bekliyor
Ludogorets 3.torbadamı olacak sayın Basma ? Bilmiyordum. O zaman 3ten onlar gelsin. Direkmi katilacak ön elemeylemi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kötü bişey demedim saygisizlik olarak algiladiysan özür dilerim. Ben soy ismini Basma biliyordum ciddiyim.Nerden geliyor bu samimiyet ve özgüven Yiğit'im.
Yönetimden çıkına kadardı herhalde saygın.
Kötü bişey demedim saygisizlik olarak algiladiysan özür dilerim. Ben soy ismini Basma biliyordum ciddiyim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kusura bakma renkdas gerçekten10 yıllık üyeliğim var 4 ay Basma oldum. Öncesini de pek ala biliyorsun bence de neyse.
Hadi öyle olsun.