GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 188

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
388,9K
Sayfa
188/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badou joe allandan ne kaptıysa kardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda ve Badou nun 5-10 kontra atağı hiç ettiği çok net hatırlıyorum renktaşım.

Bende olumluları hatırlıyorum hatta örnekleyeyim Tolgaya kaldırarak verdiği bir gol pası vardı atamadı kazma herif. Ndiaye zaten çoğu kontra atağı başlatan kişi packing-impact özelliğiyle.

Bende olumluları hatırlıyorum hatta örnekleyeyim Tolgaya kaldırarak verdiği bir gol pası vardı atamadı kazma herif. Ndiaye zaten çoğu kontra atağı başlatan kişi packing-impact özelliğiyle.

Ilk mac resital sunmustu Badou bir daha oyle oynamadi

Aynisi Belhanda icin de gecerli

Acaba maaslarin odenmemesinin ve Tudor'un gecimsizliginin ne kadar etkisi var bunda merak ediyorum

Eger Badou-Belhanda ikilisini oyle oynatabilecekse Imparator muazzam bir sene bizi bekliyor

En uyuz grup modeli. Tam 4. olup elenmelik. 1-4 arası puan ile.

FC Barcelona
Benfica
Ludorogets
Galatasaray

gibi bir grubu tercih ederim. Bir marka takım,ardına daha diş geçirilebilir takımlar.
Ludogorets 3.torbadamı olacak sayın Basma ? Bilmiyordum. O zaman 3ten onlar gelsin. Direkmi katilacak ön elemeylemi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk mac resital sunmustu Badou bir daha oyle oynamadi

Aynisi Belhanda icin de gecerli

Acaba maaslarin odenmemesinin ve Tudor'un gecimsizliginin ne kadar etkisi var bunda merak ediyorum

Eger Badou-Belhanda ikilisini oyle oynatabilecekse Imparator muazzam bir sene bizi bekliyor

İlk maçtan sonra para almıyoruz diye yatışa geçmiş olamazlar öyle bir şey yok. O senaryo belki tudor'un son maçları için geçerli olabilir. Tudor diaye'yi 6 no oynatarak kitliyordu tipik italyan hoca mantalitesini benimsemiş kafada hep önce güvenlik var oyunculara kreatiflik vermek istemiyordu.

Belhandayı geç ya onu konuşmak istemiyorum hocam. Benim için bitti artık o defter.

Fernando
Badou Belhanda

Ligi sürklase edecek bir orta saha İmparator bu üçlü ile sadece 1 maç oynayabildi :(

5a2795f661361f0eac6397f2.jpg

332464.jpg

fiko iyi pezevenk bencede ama bunda 2 sene sampiyonlar liginde vitrin yapmalarının daha cok payı var

eger bu sene sampiyonlar liginde en kötü uefaya kalırsak eminim oyunculara daha iyi teklifler gelecektir

gomis ligte attıgı gollerden 3-4 tane garry asistlerde 2-3 tane yapsın kafi

ünlü menajerler genelde bu kupaları takip ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri