GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 187

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
388,9K
Sayfa
187/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakitic - Busquets - Kante

Messi - Suarez - Coutinho

Orta sahadan top gecer ama adam gecmez​

Fernando - Ndiaye - Belhanda beklerken Şampiyonlar Liginde özellikle deplasmanlarda Donk - Fernando - Ndiaye olabilir.

Drogba'nın sondan üçüncü hikayesine bakın Jamaicalılara şampiyon cimbom diye tezahürat yaptırdı. Umarım doğru anlamışımdır

Yok mu soyle 1 topcu

Stephen-Appiah-Fenerbah%C3%A7e-istasy10net-e1472901234375.jpg

Badou iyi oyuncu ama pas isabeti olarak takımın en kötüsü oluyor yani kontra atak için kesinlikle dezavantaj olur. İleride baskı kurma konusunda en iyi oyuncumuz olabilir.

Ne en kötüsü yahu, Burda veryansın ettiğiniz kadar kötü değil pas isabeti. Bilhassa öne attığı çok iyi pasları şahsen ben hatırlıyorum. Pas isabeti kötü deyince benim aklıma direk maicon geliyor onun üzerine bir isim veremem kötü pas konusunda.

Ne en kötüsü yahu, Burda veryansın ettiğiniz kadar kötü değil pas isabeti. Bilhassa öne attığı çok iyi pasları şahsen ben hatırlıyorum. Pas isabeti kötü deyince benim aklıma direk maicon geliyor onun üzerine bir isim veremem kötü pas konusunda.
evet rezil diyemeyiz bencede sadece çok dengeli olmadığını söyleyebiliriz sadece 1 sene kiralık maliyeti fazla olduğundan başka birini isterdim açıkcası %87.6 pas yüzdesiyle oynamış ki zaten pas uzmanı değil farklı özellikleri var rakibi ısırması ve oyunu hızla rakip sahaya taşıması en önemli özellikleri...

Belhanda ve Badou nun 5-10 kontra atağı hiç ettiği çok net hatırlıyorum renktaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri