Kante icin Barcelona yolu acilir
Mükemmel bir hamle olur

Kante icin Barcelona yolu acilir

Hoca da al oglum transfer listemiz diyecek.
Donk FernandoFernando - Ndiaye - Belhanda beklerken Şampiyonlar Liginde özellikle deplasmanlarda Donk - Fernando - Ndiaye olabilir.
Badou iyi oyuncu ama pas isabeti olarak takımın en kötüsü oluyor yani kontra atak için kesinlikle dezavantaj olur. İleride baskı kurma konusunda en iyi oyuncumuz olabilir.Donk Fernando
Badou
Feghouli Onyekuru Garry
Kontra Atak
Badou iyi oyuncu ama pas isabeti olarak takımın en kötüsü oluyor yani kontra atak için kesinlikle dezavantaj olur. İleride baskı kurma konusunda en iyi oyuncumuz olabilir.
Mariano, Serdar Aziz, Ahmet Çalık ve Eren Derdiyok, ağrılarından ötürü antrenmanda yer almadı.
Lokomotiv M.
Dortmund
Lyon
Galatasaray
Olabiliea.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet rezil diyemeyiz bencede sadece çok dengeli olmadığını söyleyebiliriz sadece 1 sene kiralık maliyeti fazla olduğundan başka birini isterdim açıkcası %87.6 pas yüzdesiyle oynamış ki zaten pas uzmanı değil farklı özellikleri var rakibi ısırması ve oyunu hızla rakip sahaya taşıması en önemli özellikleri...Ne en kötüsü yahu, Burda veryansın ettiğiniz kadar kötü değil pas isabeti. Bilhassa öne attığı çok iyi pasları şahsen ben hatırlıyorum. Pas isabeti kötü deyince benim aklıma direk maicon geliyor onun üzerine bir isim veremem kötü pas konusunda.
Belhanda ve Badou nun 5-10 kontra atağı hiç ettiği çok net hatırlıyorum renktaşım.Ne en kötüsü yahu, Burda veryansın ettiğiniz kadar kötü değil pas isabeti. Bilhassa öne attığı çok iyi pasları şahsen ben hatırlıyorum. Pas isabeti kötü deyince benim aklıma direk maicon geliyor onun üzerine bir isim veremem kötü pas konusunda.