Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
belki bjkde kiralık devam edecek ocak ayına kadarÇin'de transfer donemi bir kac gun once kapanmadi mi?
belki bjkde kiralık devam edecek ocak ayına kadarÇin'de transfer donemi bir kac gun once kapanmadi mi?
Ben bu takımı begeniyordum ilk 10 hafta. Takviye şart ama stoper transferi öncelik olmalı.geçen sene ilk yarıdaki takımın aynısı yeterli değil yani hala takviye şart..
Bu açıklamadan anladığım sanki Emre akbabayı Alanya başkanı bize pazarlamaya çalışmış da bizim başkan oyuncu satalım da bakarız ona göre demiş gibi
Belhanda yı izah etmişsin----------------------Muslera---------------------
Mariano------Serdar-Denayer--------Nagatomo
-----------------Fernando------------------------
---------B2B------------Emre Akbaba--------
Feghouli------------------------Garry Rodrigues
-------------------Gomis-------------------------
B2B pasör ve şutor olacak o zaman süper kadro oluruz
Ya hocam ben burda bişey demesem kendimi yerim. Allah ismi kutsal bir isim nasıl böyle bir sözcükte kullanabiliyorsun.Fikret Orman bu işin Allah’ı.
Kim ne derse desin. Biz Podolski’yi kaça sattıydık? 5 bin euro muydu, neydi?
Ya hocam ben burda bişey demesem kendimi yerim. Allah ismi kutsal bir isim nasıl böyle bir sözcükte kullanabiliyorsun.
Hoca da al oglum transfer listemiz diyecek.Dünyanın açık ara en boş, ciddiye alınmayacak muhabir: G.Saray muhabiri Kutlu Akpınar - BeIN Sports.
‘G.Saray yarın, maçtan sonra dönüyor’
‘G.Saray’da tempo artıyor’
‘N’Diayle henüz bir anlaşma yok’
‘Stoper ve orta saha aranıyor’
Grrrrrrrrsjdklf! biliyoruz zaten bunları düdük! Bir işe yara, haber bul, bu nedir ya?
Muhabir olacaktım ortalığın anasını ağlatırdım. Hocaya yalvarırdım bilgi ver diye işten atacaklar sokakta kalacam hocam diye. Abdürrahim Albayrağın telefonumu çalardım kiminle yazışıyor kiminle araştığını öğrenmek için.
Bunlar B O Ş ağa BOŞ.
Kante icin Barcelona yolu acilir