Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden noktalar var? Sen niye aliyonusunki Onyekuru nasil soktu iceri dedim Galatasarayli Adam neden alinsin bu kelimeye yarasi olan gocunur

Yaaa oof Semih git başımdan ya..

He kuşum kuş. Engelle geç hem sen rahat et hem ben. Bomboş işler.

100 kere dedim artık kafayı yiyecem. Onyekuru’da opsiyon yok, almamız imkansız, buna benim tepkim. Çocuğu oynatıp oynatıp Eveton’a yollicaz, alt yapımızda aynı yaşta Recep Akgün varken mesela.

Öyle böyle opsiyon koydurmamız gerekirdi. Tıpkı Sociedad’ım Bruma’da yaptığı gibi. Biz yapamadık oyuncu hiç bir şekilde bizim değil ve olmayacak. Buna üzülüyorum ben, nokta.

Yaaa oof Semih git başımdan ya..

He kuşum kuş. Engelle geç hem sen rahat et hem ben. Bomboş işler.

100 kere dedim artık kafayı yiyecem. Onyekuru’da opsiyon yok, almamız imkansız, buna benim tepkim. Çocuğu oynatıp oynatıp Eveton’a yollicaz, alt yapımızda aynı yaşta Rece

Öyle böyle opsiyon koydurmamız gerekirdi. Tıpkı Sociedad’ım Bruma’da yaptığı gibi. Biz yapamadık oyuncu hiç bir şekilde bizim değil ve olmayacak. Buna üzülüyorum ben, nokta.

şu açıdan bakalım bizim amacımız sportif başarı değil mi hele şu ffp durumu mevcutken onyekuruya 10 milyon verdik rezil oynadı diyelim elimize ne geçicek hiç birşey tam tersi 7 8 gole katkısı olsa bize yeter dolaylı olarak zaten para kazandırmış olucak recep gülle falan olmaz bu iş sende çok iyi biliyorsun.

Muslera ya Roma nin 22 milyon euro bonservis teklif edeceğini yazmış italyan gazetesi
bence bu miktarlara harun emre deniz ahmed musa gibi tüm transferleri tamamlarız .

Feghouli bi tarafimizda patladı gibi maalesef. Adamın aldığı maaş 4M, katkı 1M. Geçen sene her ne kadar birkaç maç kazandirsa ve istatistik olarak iyi işlere imza atsa da oyun içinde etkili olamamış ve maçların birçok anında kaybolmuştu. Şimdi de durum pek farklı değil maalesef görünen o ki.

Basıp geçemiyor bı türlü. Sorunu ne çözemedim gitti.

Millet Maicon'a takmış durumda. Ama Maicon'un nerdeyse iki katı maaş alan Feghouli'yi yazmıyor bazıları.

Maicon 2.2M aliyor yıllık. TR ve takım skalasına göre normal bir rakam.
Maicon'u aldigin fiyata bi Avrupa kulübüne satarsin da Feghouli'nin bu maaşıyla Çin Katar haricinde kimse yüzüne bakmaz performansını 2 katına filan cikarmadikca.

Geçen sene alınan oyuncular arasında Mariano, Fermando, Maicon, Gomis'in yıllıkları piyasa ve kalitelerine göre normaldi.

Feghouli West Ham'da zaten üç aşağı beş yukarı bu parayı alıyordu. Daha az paraya TR'ye getiremezdin.
Son durumu, yaşı ve potansiyeli itibariyle oynanmasi mantıklı bir kumardi. Ama şu an itibariyle elimizde patlamış durumda.

Belhanda ve Ndiaye haricinde geçen sene alınan oyuncularin maaşı konusunda çok ah vah edecek bir durum yok bana göre. Ndiaye zaten gitti.

Şu an itibariyle satılması en zor oyuncu Feghouli açık ara...

Ben burada Muslera-Roma ilgisi olabilir dediğim de yok öyle bir şey diyenleri sahneye alalım

Boş atmıyoruz

Fegulli icin NBA de kulanilan bi söz kulanmak istiyorum : BUST (beklentileri bosa cikaran patlayan balon) bazi arkadaslar Hala rüya aleminde ayni seyleri takrarlayip duruyor...neymis kilo vermis poposu kücülmüs kamp a katilmis ...feg 1senedir sakat makat degil Adam bitmis resmen ne hiz ne teknik nede calim var!bundan sonra da oynuna bu özeliklerini de katacagini zanetmiyorum malesef... herzaman dedigim gibi insh. Yanilirim

Feghouli Garry, Bruma tarzı bir kanat oyuncusu değil. Teknik kapasitesi yüksek, dar alanda becerili, oyun aklı yüksek bir kanat oyuncusu Valencia'da da böyleydi zaten. Bu haliyle bile 6 gol 9 asist yaptı. Kariyerinde ligde 10+ gol attığı sezon yok diye biliyorum beklentileride doğru ayarlamak lazım. Önce Feghouli nasıl tarzda bir oyuncu onu anlamak lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt