Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Cancelo'ya verdiginiz 40 milyonu Telles'e de verin lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden noktalar var? Sen niye aliyonusunki Onyekuru nasil soktu iceri dedim Galatasarayli Adam neden alinsin bu kelimeye yarasi olan gocunur
Yaaa oof Semih git başımdan ya..
He kuşum kuş. Engelle geç hem sen rahat et hem ben. Bomboş işler.
100 kere dedim artık kafayı yiyecem. Onyekuru’da opsiyon yok, almamız imkansız, buna benim tepkim. Çocuğu oynatıp oynatıp Eveton’a yollicaz, alt yapımızda aynı yaşta Rece
Öyle böyle opsiyon koydurmamız gerekirdi. Tıpkı Sociedad’ım Bruma’da yaptığı gibi. Biz yapamadık oyuncu hiç bir şekilde bizim değil ve olmayacak. Buna üzülüyorum ben, nokta.
Wernbloom diyorlar
Uppgifter: Wernbloom jagas av storklubbar
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beş para etmezRode Güzel olur 8 Numara ya.
Neden noktalar var? Sen niye aliyonusunki Onyekuru nasil soktu iceri dedim Galatasarayli Adam neden alinsin bu kelimeye yarasi olan gocunur
Biraz pazarlik ile 30 a cekeriz onu. Adamlar kalecilerini 75 e satti, yarisini versinlerMuslera ya Roma nin 22 milyon euro bonservis teklif edeceğini yazmış italyan gazetesi
bence bu miktarlara harun emre deniz ahmed musa gibi tüm transferleri tamamlarız .
Ben burada Muslera-Roma ilgisi olabilir dediğim de yok öyle bir şey diyenleri sahneye alalım
Boş atmıyoruz
kuvvetli istihbarat hea