Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Bu ikili trabzon'da harcandi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazarlik yapardim. Ne koparirsam kardir babin da. Baktim 50 bi cent cikmiyorlar Tarik Camdali, Selcuk ve Carole u bonus olarak alacaksaniz kabul derdimBir takim cikip Belhanda + Maicon + Fernando + Feghouli + Gomis + Rodrigues paketi yapmak isteyip 50m teklif etse ne derdiniz?

Pazarlik yapardim. Ne koparirsam kardir babin da. Baktim 50 bi cent cikmiyorlar Tarik Camdali, Selcuk ve Carole u bonus olarak alacaksaniz kabul derdim![]()
R'daş geçen yıl zaten Tuzla'da kiralık oynamıştıkiralanmali ahbab
Sattim gitti, tepe tepe kullanin derdimOyle degil teklif, pazarlik payi yok
Diyorlar ki bu oyuncular bu para ya evet ya hayir
Hayir dersen hicbir sekilde tek tek almaya da kasmiyorlar
Ne derdin
R'daş geçen yıl zaten Tuzla'da kiralık oynamıştı
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kısacası oyuncu satmadan kimseyi alamicaz carolenin durumu nolucak bu durumda8 no ya Ndiaye gelir başkası düşük ihtimal
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nuhu gelirse Maicon gider tahminen.@jardelvegol: biraz da galatasaray konuşalım... young boys'un stoperi kasim nuhu'yu kiralamak için harekete geçmişiz ama opsiyonunu koparmak zor
bu arada stoper jan bednarek'i de opsiyonlu kiralama formülüyle transfer etmeye çalışıyoruz... iki oyuncuyu da baz alırsak uzun stoper transfer etmek istiyoruz, maicon yollanacak gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uçak biletlerini de alıp kırmızı halıda yollardim. Gelecek 10 yılını kurtaracak bı takım kurarsin lan o paraya eğer doğru kullanırsan. Yedekleri de dahil. Takımın maas skalasinin normale donecegini yazmıyorum bile. 50'yi bırak 30'a bile satarım.Bir takim cikip Belhanda + Maicon + Fernando + Feghouli + Gomis + Rodrigues paketi yapmak isteyip 50m teklif etse ne derdiniz?
Olsun genede iyi soktu iceriYaaa oof Semih git başımdan ya..
He kuşum kuş. Engelle geç hem sen rahat et hem ben. Bomboş işler.
100 kere dedim artık kafayı yiyecem. Onyekuru’da opsiyon yok, almamız imkansız, buna benim tepkim. Çocuğu oynatıp oynatıp Eveton’a yollicaz, alt yapımızda aynı yaşta Recep Akgün varken mesela.
Öyle böyle opsiyon koydurmamız gerekirdi. Tıpkı Sociedad’ım Bruma’da yaptığı gibi. Biz yapamadık oyuncu hiç bir şekilde bizim değil ve olmayacak. Buna üzülüyorum ben, nokta.
Olsun genede iyi soktu iceri
Kağıt üstünde iyi para gibi duruyor ama biz zaten bu 6 futbolcu için 33.5 milyon euro ödedik.Bir takim cikip Belhanda + Maicon + Fernando + Feghouli + Gomis + Rodrigues paketi yapmak isteyip 50m teklif etse ne derdiniz?