Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bongonda_1.jpg
DitpabBXkAEWZwF

Bu ikili trabzon'da harcandi

Pazarlik yapardim. Ne koparirsam kardir babin da. Baktim 50 bi cent cikmiyorlar Tarik Camdali, Selcuk ve Carole u bonus olarak alacaksaniz kabul derdim :asd:

Oyle degil teklif, pazarlik payi yok

Diyorlar ki bu oyuncular bu para ya evet ya hayir

Hayir dersen hicbir sekilde tek tek almaya da kasmiyorlar

Ne derdin

şimdide kolpa maicon haberi çıkmış 14 milyon bide öyle bişey olsa teklif duyulmadan bizimkiler kabul eder kap a yansırdı zaten yarısını veren olsa satılır..

Son düzenleme:
@jardelvegol: biraz da galatasaray konuşalım... young boys'un stoperi kasim nuhu'yu kiralamak için harekete geçmişiz ama opsiyonunu koparmak zor
bu arada stoper jan bednarek'i de opsiyonlu kiralama formülüyle transfer etmeye çalışıyoruz... iki oyuncuyu da baz alırsak uzun stoper transfer etmek istiyoruz, maicon yollanacak gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@jardelvegol: biraz da galatasaray konuşalım... young boys'un stoperi kasim nuhu'yu kiralamak için harekete geçmişiz ama opsiyonunu koparmak zor
bu arada stoper jan bednarek'i de opsiyonlu kiralama formülüyle transfer etmeye çalışıyoruz... iki oyuncuyu da baz alırsak uzun stoper transfer etmek istiyoruz, maicon yollanacak gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nuhu gelirse Maicon gider tahminen.
Diger çocuk öyle cok ahım şahım oyuncu değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir takim cikip Belhanda + Maicon + Fernando + Feghouli + Gomis + Rodrigues paketi yapmak isteyip 50m teklif etse ne derdiniz?
Uçak biletlerini de alıp kırmızı halıda yollardim. Gelecek 10 yılını kurtaracak bı takım kurarsin lan o paraya eğer doğru kullanırsan. Yedekleri de dahil. Takımın maas skalasinin normale donecegini yazmıyorum bile. 50'yi bırak 30'a bile satarım.

Yaaa oof Semih git başımdan ya..

He kuşum kuş. Engelle geç hem sen rahat et hem ben. Bomboş işler.

100 kere dedim artık kafayı yiyecem. Onyekuru’da opsiyon yok, almamız imkansız, buna benim tepkim. Çocuğu oynatıp oynatıp Eveton’a yollicaz, alt yapımızda aynı yaşta Recep Akgün varken mesela.

Öyle böyle opsiyon koydurmamız gerekirdi. Tıpkı Sociedad’ım Bruma’da yaptığı gibi. Biz yapamadık oyuncu hiç bir şekilde bizim değil ve olmayacak. Buna üzülüyorum ben, nokta.
Olsun genede iyi soktu iceri

Bir takim cikip Belhanda + Maicon + Fernando + Feghouli + Gomis + Rodrigues paketi yapmak isteyip 50m teklif etse ne derdiniz?
Kağıt üstünde iyi para gibi duruyor ama biz zaten bu 6 futbolcu için 33.5 milyon euro ödedik.

Belhanda 8.5
Maicon 7
Fernando 5.25
Feghouli 4.25
Gomis 2.5 milyon euro bonservis + 2.5 imza
Rodrigues 3.5

50 milyon euro yerine

Rodrigues'i 20 milyona euroya EPL'ye
Gomis'i 15 milyon euroya Çin'e
Belhanda ve Feghouli'yi 25 milyon euroya Katar'a
Maicon'u 10 milyon euroya Arabistan'a
Fernando'yu 10 milyon euroya ABD'ye

satsak daha güzel olmazmı renktaş

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan nefret ederim ama lugano tarzı bir stoper Melom gibi bir ortasaha ve Gütshow gibi bir forvetimiz olsa bu ligin 7 sülalesini neyse işte

s.a yine transfer yok demek

NeighboringVagueCrayfish-max-1mb.gif

:044:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt