Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzattan iyisi yok

durumumuz kötü

Ayew kalitesi tartisilmaz, ama bir Alex efekti beklemesinler civcivler yoksa yine 2-2 mi diye kafasi koparilmis tavuk gibi ortalik ta cirpinip rezil olurusunuz.

Bizim fegioli siskosundan daha iyidir en azindan.

Sadece Nöbet değil, forum durgun.
Goygoy çevirecek adam bile yok yav.
Gece mesaisi köz köz oturuyoruz.

hangi ülkeden oyuncu alacagız onu bilseydik bari

olursa tabi.bunlar hep ihtimal.sadece teklif götürmüşler.ayew kanat için agır.2.forvet olur ama zaten gulliano var.

Aatif ve Dirar'ı satacaklar çok bariz. Fernandao da gitti. Hucüm elemanı aramaları normal.

Tahminim bu veya Bolasie'den birini alırlar.

Diego Reyes
Andre Ayew
Forvet
8 Numara

ile bitirirler.

Volkan-Berke
Isla-Şener-Reyes-Skrtel-Roman-HAK-İsmail
Topal-Josef-Eljif-Transfer-Ozan
Ayew-Barış-Giuliano-Alper-Ekici-Valbuena
Soldado-Transfer

İlk 11: Volkan-Isla-Skrtel-Reyes-HAK-Josef-Transfer-Ayew-Valbuena-Giuliano-Transfer
Yedek 11: Berke-Şener-Roman-Topal-İsmail-Eljif-Ozan-Alper-Barış-Ferdi-Soldado

valla nöbete hiç girmesek daha iyi gibi.duyum yokki konuşalım

Eldeki oyunculari cikarmadan oyuncu alinacagini dusunmuyorum. Suan tarik, Tolga ve belhanda yada maicondan birini elden cikarma pesinde oldugunu dusunuyorum.

Galiba selcuk ve bir kac isimden yillik maasindan Feda istedi ama oda olmadi :/

Aatif ve Dirar'ı satacaklar çok bariz. Fernandao da gitti. Hucüm elemanı aramaları normal.

Tahminim bu veya Bolasie'den birini alırlar.

Diego Reyes
Andre Ayew
Forvet
8 Numara

ile bitirirler.

Volkan-Berke
Isla-Şener-Reyes-Skrtel-Roman-HAK-İsmail
Topal-Josef-Eljif-Transfer-Ozan
Ayew-Barış-Giuliano-Alper-Ekici-Valbuena
Soldado-Transfer

İlk 11: Volkan-Isla-Skrtel-Reyes-HAK-Josef-Transfer-Ayew-Valbuena-Giuliano-Transfer
Yedek 11: Berke-Şener-Roman-Topal-İsmail-Eljif-Ozan-Alper-Barış-Ferdi-Soldado
bolasieyi premier ligden 3 takım istiyo abi.o çok zor transfer.ayewin de yıllıgı çok fazla.ama birini alacaklar illaki

Devrekli hemşerim Özil ve ailesi yine iş başında heee :)

Bizim millet zaten dünden razı anti Almanya açıklamasına.

Umrumda değil açıkçası ama inanmayın herşeye.... özelikle söz konusu bu Özilin babası ve abisi varsa işin içinde.

Devrekli hemşerim Özil ve ailesi yine iş başında heee :)

Bizim millet zaten dünden razı anti Almanya açıklamasına.

Umrumda değil açıkçası ama inanmayın herşeye.... özelikle söz konusu bu Özilin babası ve abisi varsa işin içinde.
Abisini pek bilmiyorum ama babası konusunda yazdıklarına katılıyorum.

Fenerbahçe, Andre Ayew'i Swansea City'den 1 yıllığına kiraladı. (TurkcellBİPSpor)

Kiralama bedeli: 1.5 milyon euro
Yıllık ücret: 3.2 milyon euro Efsane Spor on Twitter

vah vah

ayew fransada cok iyidi ama eplde resmen cuvalladı fakat cok güclü bir oyuncu bizim ligte iyi is yapar fakat bu adam kanat forvet

direkt 9 numara degil

Abisini pek bilmiyorum ama babası konusunda yazdıklarına katılıyorum.
Hepsi aynı bok ya.... Mesut hakkında şimdi pek bir şey diyemem çünkü görmeyeli çok uzun zaman oldu ama abisini menajer yaptıysa oda aynı bok olma ihtimali vardır.

Para için herkesi küçük gören , para için kendilerini bile satan kişilikler bunlar...

Babası oğlunu mahkemeye vermişti zaten para meselesinden dolayı... Daha neler neler var. Geçen kızı ortaya çıkmış... aynı mesuta benziyor :)

Yok benim kızım değil.. paramızın peşinde ortalığı ayağa kaldırdı herif. Mahkeme yoluyla ispatlamak zorunda kaldı kız babası olduğunu.

Yazık ayıp be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt