Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu muhabirler bitane bile mi haber alamıyo,onyekurudaki gibi şaşkın mı olacagız hep
valla nöbete hiç girmesek daha iyi gibi.duyum yokki konuşalımTerim floryada kuş uçurmaz nöbet boşa
yazın da tadı yok abi,adrenalin azSadece Nöbet değil, forum durgun.
Goygoy çevirecek adam bile yok yav.
Gece mesaisi köz köz oturuyoruz.
olursa tabi.bunlar hep ihtimal.sadece teklif götürmüşler.ayew kanat için agır.2.forvet olur ama zaten gulliano var.
valla nöbete hiç girmesek daha iyi gibi.duyum yokki konuşalım
bolasieyi premier ligden 3 takım istiyo abi.o çok zor transfer.ayewin de yıllıgı çok fazla.ama birini alacaklar illakiAatif ve Dirar'ı satacaklar çok bariz. Fernandao da gitti. Hucüm elemanı aramaları normal.
Tahminim bu veya Bolasie'den birini alırlar.
Diego Reyes
Andre Ayew
Forvet
8 Numara
ile bitirirler.
Volkan-Berke
Isla-Şener-Reyes-Skrtel-Roman-HAK-İsmail
Topal-Josef-Eljif-Transfer-Ozan
Ayew-Barış-Giuliano-Alper-Ekici-Valbuena
Soldado-Transfer
İlk 11: Volkan-Isla-Skrtel-Reyes-HAK-Josef-Transfer-Ayew-Valbuena-Giuliano-Transfer
Yedek 11: Berke-Şener-Roman-Topal-İsmail-Eljif-Ozan-Alper-Barış-Ferdi-Soldado
Abisini pek bilmiyorum ama babası konusunda yazdıklarına katılıyorum.Devrekli hemşerim Özil ve ailesi yine iş başında heee
Bizim millet zaten dünden razı anti Almanya açıklamasına.
Umrumda değil açıkçası ama inanmayın herşeye.... özelikle söz konusu bu Özilin babası ve abisi varsa işin içinde.
Kiralama bedeli: 1.5 milyon euro
Yıllık ücret: 3.2 milyon euro Efsane Spor on TwitterHepsi aynı bok ya.... Mesut hakkında şimdi pek bir şey diyemem çünkü görmeyeli çok uzun zaman oldu ama abisini menajer yaptıysa oda aynı bok olma ihtimali vardır.Abisini pek bilmiyorum ama babası konusunda yazdıklarına katılıyorum.
henüz teklif yapmışlar,yakın diyolar ama wolverhampton da cok istiyo,leicester cityle birlikteFenerbahçe, Andre Ayew'i Swansea City'den 1 yıllığına kiraladı. (TurkcellBİPSpor)
Kiralama bedeli: 1.5 milyon euro
Yıllık ücret: 3.2 milyon euro Efsane Spor on Twitter
vah vah