Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carolün yerini doldurmak sorun olmaz adam zaten bok gibiydi bizde en son oynarken

Basak Fb Besiktas TS ve yurtdisindaki kulupler varken gelecek sezon için bonsservissiz anlasacagimizi sanmak da naifliktir. Bayern degiliz.

Bu piyasada Emre Akbaba gibi biri için 2.5m avro çok para degil. Takimda dogru duzgun oyun kurucu yok yaw
Emre Galatasaray'li degil mi? Bizden teklif gelirse digerlerini dusunmeden gelir

Hı
Ne alakasi var, bu adam bizde rotasyonda oynamayacak mi, sattigin kadar al cezasi var ne diye biz bu adama 2.5m verecegiz, saldirmadan once bir mantikli dusunmek lazim

+ Bruma'ya odenilen bonservis makul, sozlesmesi 2-3 yil devam etseydi bile maksimum 15'e giderdi
hoca belki adamı 8 oynatacak ki 6 oynamışlığı bile var Emre’nin.

Takımın omurgasını korumak esas olmalı. Bu bağlamda Fernando'suz kalan orta sahamızın hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Büyük sürpriz ve yanlış olur eğer gönderirsek.

Yabancı sınırının bangır bangır geldiği bir ortamda kendi oynadığın ligde 14 gol 10 asist yapmış genç yetenekli yerli çoçuğa kusura bakmayın 2 3 milyonuda vereceksin.

Hı
hoca belki adamı 8 oynatacak ki 6 oynamışlığı bile var Emre’nin.
Hoca'nin IGTV'de yaptigi aciklamayi dinlemedin galiba, oyunu IKI YONLU oynayabilen bir orta saha dedi

Hadi senin dedigin olsun diyelim

Belhanda - Fernando - E.Akbaba

Izledigim kadariyla Emre'nin defansif yonu hic yok. Yani bu orta sahayla Sampiyonlar Liginde umit ozat'in dedigi gibi ustumuzden tir gibi gecerler​

Hoca'nin IGTV'de yaptigi aciklamayi dinlemedin galiba, oyunu IKI YONLU oynayabilen bir orta saha dedi

Izledigim kadariyla Emre'nin defansif yonu hic yok. Yani bu orta sahayla Sampiyonlar Liginde umit ozat'in dedigi gibi ustumuzden tir gibi gecerler​
30 ünü aşmış koşamayan rierayı sol bek yapan hoca Emre’den de bir 8 çıkarır.Mecburuz yerli almaya mecbur.Daha bu takıma stoper forvet ve treze nin geldiğini farzet.

su anki orta sahamiz;

Ryan Henk Donk (defansif açidan mükemmel performans sergiledi ama oyun kuramiyor)
Fernando (normalde defansif anlamda hem takimin ve hem ligin en iyi cdmi, ancak ofansif anlamda fazla katki saglamiyor)
Selçuk (yilda 3m cukkalayan ruhsuz herif, 1 maç vasat üst 10 maç vasat oynadi)
Tolga (sakatlana kadar faydali, sakatlandiktan sonra faydasiz olan, ofansif oynayan takimlar için yetersiz, oyun kuramiyor)
Belhanda (gscin en sevdigi topçu)

bu listeden tek belhanda az çok oyun kurabiliyor o da f/p olarak yetersiz. Oyun kurucu profile en çok uyuyan ve pahali olmayan oyuncu emre akbabadir.

Emre'nin bir çok maçını takip eden biri olarak agresif bir defans anlayışı var yumuşak oyuncu degil omuz omuza da baya sağlam duruyor 4-3-3 de yazdığınız orta sahayı görme imkanımız cok yüksek olabilir bu orta saha geçiş oyunlarını çok hızlı oynar tam Terim'in isteyeceği tip bir orta saha olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Akbaba biraz oyuncunun da bizi istemesi sebebiyle gündemde bence. Gelse dahi ben hocanın bir orta saha daha aldıracağını düşünüyorum. Ama Badou olur kiralık ama başkası.

Bi tarafta bize gelmek için tüm kulüplerin teklifini reddeden Emre Akbaba,
Diğer tarafta bizi son kulüp olarak gören Ndiaye,
Bu seçimi taraftarımıza bırakıyorum

Adam gemileri yakıyor bize gelmek için daha ne yapsın formayı her zaman hak edenler alır ndiaye de gelse de hayallerindeki o formayı hırsıyla, azmiyle Emre akbaba alacak

Yabancı sınırının bangır bangır geldiği bir ortamda kendi oynadığın ligde 14 gol 10 asist yapmış genç yetenekli yerli çoçuğa kusura bakmayın 2 3 milyonuda vereceksin.
Aynı fikirdeyim. Emre gibi birini 2.5 milyona bile alırsak iyidir. Ortasahada her bölgede oynayabiliyor, kadroyu çok rahatlatacaktır. Ayriyetten, Emrenin attığı golleri izledim de hepsi üst düzey goller, boş golü yok çocuğun. Umarım mutlaka alırız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiko'ya alanya daha önce oyuncu satti

Emre'yi de bjk'ya satarsa hic sasirmam

Fernando hakkında tek bir haber yok, bi daha kaynaksız yalan haber yazanı GSC Kodes FC'ye transfer edicem.

3 hafta sonra İngilterede transfer dönemi bitiyorsa süper , 3 hafta sonra kiralık topçulara kavuşuruz Eylülü beklemeden ben bilmiyordum bu işi

Fransa ikinci liginden cikan box2box orta sahalar:

Naby Keita
DdEXw1hW4AAH3jM

Ndombele
DhlMSzYU8AAMwUB

Cyprien
C64h46TWsAAQn3E

Kondogbia
Dd9l1ACVQAAb0ao

Bizim scout ekibi uyumaya devam etsin

Fransa ikinci liginden cikan box2box orta sahalar:

Naby Keita
DdEXw1hW4AAH3jM

Ndombele
DhlMSzYU8AAMwUB

Cyprien
C64h46TWsAAQn3E

Kondogbia
Dd9l1ACVQAAb0ao

Bizim scout ekibi uyumaya devam etsin
Belçika , Fransa ve İskandinav ligleri inanılmaz potansiyel kaynıyor bu pazarlara girmeme ısrarı nedendir anlamak gerçekten zor ...Hafta sonu Danimarka liginde bir maça bakıyordum oyuna sonradan 3 oyuncu girdi 17 , 18 ve 23 yaşındaydı adamlar.... Bizde hala genç yetenek , 2000 jenerasyonu bilmem ne sürekli hikayeler dinleyip duruyoruz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt