Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
fbnin bir zamanlar buyuk umutlar bagladigi özer hurmaci erzurumspora transfer olmus
vay be
vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezer Öztürk , Özer Hurmacı şimdi de Mehmet Ekici hepsi aynı tip oyuncu ve sonları da aynı olacak ...fbnin bir zamanlar buyuk umutlar bagladigi özer hurmaci erzurumspora transfer olmus
vay be
istediğin o çünkü sürekli olumsuz konuşuyosun belhandanın bölgesine kimse gelmesin gider falan diye![]()
ukalalık yapmak istemiyorum ama birincisi mevla değil meblağ,ikincisi piyasayla alakası yok emre seneye serbest kalırsa o parayıda alamayacaklar,üçüncüsü belhanda ile alakası var ikisi yanyana oynayamaz fernando-belhanda-emre ortasahası kesinlikle iş yapmaz,lüks ne ben sana söyleyim belhandanın aldığı para karşısındaki gevşekliği ve sürekli bonus ödeyeceğimiz gerçeği sürekli belhandayı savunan birkaç kişi var merak ediyorumda yakın tarihimizden en sevdiğiniz beğendiğiniz 5 oyuncu desek kimleri söylerdiniz...Yav he he , Akbabayı 2.5 Milyona alacağını hayal edenlere gerçeği söylüyorum , Piyasa uçmuşken bu mevlalara alınmaz bakıp göreceğiz zaten ben bizim takımın mali şartlarında lüks diyorum . Belhanda ile alakası bile yok rahatça beraber bile oynayabilecek adamlar hatta sadece birbirlerini yedekleyecek adamlar değiller , Sen bu adamı 2.5 Milyona alacağım dersen Alanya sana Tarığa ve Erene bile 4 Milyon verdin demez mi der
Ne alakasi var, bu adam bizde rotasyonda oynamayacak mi, sattigin kadar al cezasi var ne diye biz bu adama 2.5m verecegiz, saldirmadan once bir mantikli dusunmek lazim
+ Bruma'ya odenilen bonservis makul, sozlesmesi 2-3 yil devam etseydi bile maksimum 15'e giderdi
Mebla değil meblağ zatende bilinçli öyle yazıyorum , Açıkçası Emre Akbaba öyle tek yönlü bir adam falan değil oyunu baya 2 yönlü oynayan bi oyuncu olduğunu düşünüyorum , Fernando ve Belhandaya eşlik edebilecek bir oyuncu ama oraya biraz daha dinamik bir oyuncunun daha iyi olacağına inanıyorum bu yüzden lüks olduğunu düşünüyorum ha gelirse gayet tabi merkezde oynayabilir ama bence yabancı ve dinamik bir transfer daha faydalı olur . Belhanda mevzusu falan umurumda değil ben Emre Akbabayı konuşuyorumukalalık yapmak istemiyorum ama birincisi mevla değil mebla,ikincisi piyasayla alakası yok emre seneye serbest kalırsa o parayıda alamayacaklar,üçüncüsü belhanda ile alakası var ikisi yanyana oynayamaz fernando-belhanda-emre ortasahası kesinlikle iş yapmaz,lüks ne ben sana söyleyim belhandanın aldığı para karşısındaki gevşekliği ve sürekli bonus ödeyeceğimiz gerçeği sürekli belhandayı savunan birkaç kişi var merak ediyorumda yakın tarihimizden en sevdiğiniz beğendiğiniz 5 oyuncu desek kimleri söylerdiniz...
Daley Blind € 16 milyon a Ajaxta. Anlasma 4 yillik
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emre akbaba-fernando-ndiaye (gündemde olduğu için söylüyorum) bu ortasaha hattı daha faydalı olur emre gelirse ortasahaya başka transfer yapılmaz düşüncesinde olduğumuzu sanmıyorum emre ekstra olcaktır...Mebla değil meblağ zatende bilinçli öyle yazıyorum , Açıkçası Emre Akbaba öyle tek yönlü bir adam falan değil oyunu baya 2 yönlü oynayan bi oyuncu olduğunu düşünüyorum , Fernando ve Belhandaya eşlik edebilecek bir oyuncu ama oraya biraz daha dinamik bir oyuncunun daha iyi olacağına inanıyorum bu yüzden lüks olduğunu düşünüyorum ha gelirse gayet tabi merkezde oynayabilir ama bence yabancı ve dinamik bir transfer daha faydalı olur . Belhanda mevzusu falan umurumda değil ben Emre Akbabayı konuşuyorum
Toplam 21m, 16m+5m bonus, iyi kazik yediler :d
1 yabancı orta sahanın yanında 3 Milyon + takasla geliyorsa başımın üstünde yeri var ama ben bu şartlarda gerçekleşeceğini pek sanmıyorum , 1 sene sözleşme kalması piyasası için bir engel değil bizde Brumayı sözleşmesinin bitimine 1 sene kala 15 e satmıştık , Akbabanın piyasası bana göre 5-6 M €emre akbaba-fernando-ndiaye (gündemde olduğu için söylüyorum) bu ortasaha hattı daha faydalı olur emre gelirse ortasahaya başka transfer yapılmaz düşüncesinde olduğumuzu sanmıyorum emre ekstra olcaktır...
Toplam 21m, 16m+5m bonus, iyi kazik yediler :d