Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis ne kadar gol atsada, deplasmanlarda soguk kanli degil ve cok heyecanlaniyor.

Bize soguk kanli bitirici lazim.

Şunu bilmek lazım bence önemli:

Bahsettiğimiz takımın ligi yeni yabancı kuralına geçiş yaptı. Bundan böyle 3 değil, 8 yabancı oynatabiliyor takımları.

Yeni bir ‘spor bakanı’ geçmiş başlarına. Baya iddialıymış.

Amrabat Hollanda TV’sine açıklamıştı bunları.

Bu arada Al-Hilalin basinda Jorge Jesus var, ve takimi suan les kokuyor kalitesizlikten. Jorge Jesus mutlaka forvet hattina transfer istiyecektir, ve bence Gomis de iyi para alir giderse.

Ben 10-13 arasi bekliyorum.

12.000.000 € satacağımız ücrettir diye düşünüyorum fazlası olmaz aşağısı hiç olmaz

Al-Hilal'in verebileceği rekor teklif 8-10 arası.

2 hafta sonra resmi maçların başlayacağını unutmayalım.

rodrigues'i 20 den aşağıya satan maldır , net.

Bu Yusuf Yazıcı haberini kimseye yedirmem.Ortaya ilk ben atmıştım.GSC üyesi olarak medyaya yön vermek gurur verici :cool:
Ahan da ispatı

Halil Tolga KARAAKIN

Katılım 6 Ara 2014 Mesajlar 6,023 Beğeniler 227 Puanları 163

3 Tem 2018
#1,365

Yusuf Yazıcı
Abdurkadir
Aslında bunları kiralayıp UCLde parlatıp TS satabilir.Biz de kardan pay alırız :)

Ne yazdıysam noktasına virgülüne haber yapmışlar.
Eğer doğruysa bence süper haber.Hiç kiralama ücreti vermeden Tolga-Eren ile fitleşiriz.Adam UCL maçlarında 3 gole katkı verse minimum 25 milyondan gider.

Gomis bizde primlerle birlikte 4 milyona yakin bir para kazaniyor niye araplara gitsin ki, araplar da bire bir ayni parayi teklif eder

Çin olsaydi durum farkli olurdu

12 miljona satarsak

Forvet
Stoper
Orta saha

Alabilirmiyiz acaba?

Araplar en fazla 6.5 verir.

Yıllık Gomis’e 5.5-6 net verirlerse belki ikna edebilirler.

Yoksa zor. Bizde zaten 3.5 net kazanıyor.

Gomis'i 15'ten aşağıya Araplara vermek salaklık olur....Emre Akbaba,Trezeguet,forvet,Ndiaye falan bütün trakviyeler yapılır giderse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt