Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 20 milyon a giderse gomis iyi olur hem yaşı 33 oldu hemde yıllık maliyeti fazla gelen parayla iki tane iyi genç forvet alınır

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar ismi geçen forvetler
Vidinyo - Cska
Bacca - Milan
Kalinic - Milan
Niasse - Everton
Ahmed Musa - Leicester

Bence Gomis değil de Rodrigues gidici gibi. Gomis kariyerinin son senelerinde bizimle aynı parayı veren bi kulübe niye gitsin bizimle Şampiyonlar Liginde oynamak varken.

Şöyle bi baktığımız zaman Muğdat’ı forvete aldığını düşünmüyorum keza Onyekuru’yu da .
Sağ tarafta zaten Feghouli ve Sinan var.

Sanki Rodrigues bavulları toplayacak gibi bir hava var.

Gomis giderse hoca sanırım Vitinho tipi forvet istiyor...ilginç bir takım olabiliriz

panik yapmayalim lutfen... Tamam Gomis bol bol gol atti ama buyuk maclardi acikcasi cok buyuk bir etken hic olmadi. Sampiyonlar liginde istedigimiz forvet olacagini sanmiyorum.

7 -8-9 milyon gayet normal bir transfer ucreti olur..... 10 milyon ve ustu basarili bir satis olarak degerlendirilmeli 13 milyon ve ustu is cok buyuk is olur.

Yeri doldurulmaz degil.. heleki bir cok mevkide eksiklerimiz var iken.

Gomis'in yerini dolduramayız. Terim döneminde Arda'nın satıp gittiğinde yerini dolduramamıştık yine dolduramayız.

Bence Gomis değil de Rodrigues gidici gibi. Gomis kariyerinin son senelerinde bizimle aynı parayı veren bi kulübe niye gitsin bizimle Şampiyonlar Liginde oynamak varken.

Şöyle bi baktığımız zaman Muğdat’ı forvete aldığını düşünmüyorum keza Onyekuru’yu da .
Sağ tarafta zaten Feghouli ve Sinan var.

Sanki Rodrigues bavulları toplayacak gibi bir hava var.

Keza basın son günlerde her gün Onyekuru antrenmanda şunu yaptı bunu yaptı diye haber giriyor. Acaba kulüp tepki olmasın diye Rodrigues’in gidişi için yol mu yapıyor (bu teori gerçekse Rodri maks 11’e falan gitmiş demektir, zaten 17-18’e gitse direk açıklarlardı) -tabi bu sadece bir teori-

Gomis gibi forvetleri fazla sevmez hoca. Şöyle 15 civarına çakabilirsek Aboubakar transferiyle çok ilginç bir takın olabiliriz

Gomis'in yerini doldurabiliriz....aklıma Gamiero falan geliyor muazzam forvetler var kiralanabilecek

Yalnız Araplar enteresan paralar veriyor bu sene

panik yapmayalim lutfen... Tamam Gomis bol bol gol atti ama buyuk maclardi acikcasi cok buyuk bir etken hic olmadi. Sampiyonlar liginde istedigimiz forvet olacagini sanmiyorum.

7 -8-9 milyon gayet normal bir transfer ucreti olur..... 10 milyon ve ustu basarili bir satis olarak degerlendirilmeli 13 milyon ve ustu is cok buyuk is olur.

Yeri doldurulmaz degil.. heleki bir cok mevkide eksiklerimiz var iken.

Büyük maçlarda son Beşiktaş maçı hariç takımdaki diğer arkadaşlarımız da iş yapmadığı için olabilir mi bu büyük maç yorumu?

Arap liginde değişim var,piyango gelebilir Gomis'ten yönetim farkındadır umarım

Gomis gitmez gidecekse gelmesi gereken adam Kalinic’tir.

Arda transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala gitti. Bir de gitme ihtimali yoktu nerdeyse kalacağım diyordu ama lig geç başlayınca hoca ekstra tatil verdi o ara tatilde bu Acun Tayfası bişeyler yaptı sonra Arda birden gitmek istedi falan...

Velhasıl herkesin yeri dolar. Merak etmeyin Muslera ve Fernando dışında herkes gidebilir. Über teklif varsa bu iki oyuncuda gidebilir. Hazırlık falan yapılmıştır merak etmeyin.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senede 29 gol atan adamı bir çırpıda satamazsın yok öyle bir şey. Kaliteli santrafor bulmak zor market pahalı. 8-10 m eurolara falan Gomis satılmaz satılmamalı

Gomis, buyuk mac forvetti degil.

Drogba buyuk maclarin adamiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt