Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapilan yorumlar soyle sanki en degerli oyuncumuz bedvaya gidiyormus gibi. Buna karsilik bir yorum yaptim. Eger bu bakisdan yorumlarsak buyuk maclarda takimi sirtlayip liderlik roluna ustlenmesi gerekirdi. 7-8 milyona satilirsa bence uzulecek bir durum yok. Hocamizin oynattigi oyunda superlig seviyesinin az ustunde her forvet bizde rahatlikla +20 gol atar. (sezon)

Ligin gol kralından bahsediyoruz? Zamanında Keita bile 7.5'a gitti o piyasada. Şuan 7-8 falan kesmez , dünya piyasasına çok ters en az 11-12M

Gördük Beşiktaşı Cenk'i sattı ne hallere düştü Negredo, Vagner Love bi halta yaramadı. Santrafor konusu riske atılacak bir mevki değil örneğin Demba Ba satıp yerine Mario Gomez tarzı adam getirebilirsen okey Doumbia Bacca falan beni tatmin etmiyor açıkçası

normalde aboubakar ve chikaritoyu isterim forvete.ikisi de süper.ama kalinic ve bacca da tatmin ederdi.

Arap yagi bol bulunca orasina burasina sürermis, Gomise versinler 20-25 arasi bisey ve tepe tepe kullansinlar.

7-8 milyon çok normal evet ! 10 milyon Türüc denilen ortamda Gomis 7 milyon... 32 yaşındaki adamı 35 yaşında gibi görmeyin artık. Ouresma 35 yaşında fiko basına 7 milyon diye servis ettiriyor ki alıcı bulsun bizimkiler 7 milyon iyi diyor . Allah akıl fikir versin. Sonra forvette de Onyekuru oynasın dersiniz 7 milyona sattık nasıl olsa Gomis'i

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gördük Beşiktaşı Cenk'i sattı ne hallere düştü Negredo, Vagner Love bi halta yaramadı. Santrafor konusu riske atılacak bir mevki değil örneğin Demba Ba satıp yerine Mario Gomez tarzı adam getirebilirsen okey Doumbia Bacca falan beni tatmin etmiyor açıkçası
mario gomezi gömdü burda herkes,bize yazılınca.iyi bi doumbia ve bacca ligin içinden geçer.

Dedigim gibi, takimin basinda Jorge Jesus var ve onu ikna etmek kolay degil. Jorge Jesus gelmeden once MUTLAKA transfer istemistir, forvetleri les cunku.

12M bekliyorum

lig başlıcak alternatifi olmayan topçunu satarsan Clde okeye dönersin artık.

aboubakar
ahmed musa

kalinic
doumbia

chikarito
bacca

bunlardan ikisi olmalı gomis giderse

ulan aslında var ya aboubakar,ahmed musa ve doumbia üçü birden bizim olmalı

Allahtan ortalıkta çok forvet var.gomise alternatif olarak doumbia veya baca süper olur

OUT
Gomis - 12 M

IN
Vitinho - 8 M
Kalinic/Bacca - 2 M Kira

Anca böyle olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt