Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Derdiyok aslında baya potansiyelli bir futbolcuydu ama bi türlü sakatlıklardan kurtulamadı baya üst seviye oyuncu olabilirdi

DiUJHyjX4AE659C

Gokay stoperde yine @Sergen Zeren
1,5-2 senedir altyapıda da stoperde oynuyo ne yazıkki.potansiyelli bi ortasahayı stoperde oynatmak net beyinsizlik.

Yani dağa taşa vurdu diye kimse kötü futbolcu olmaz.

Bazen gününde olmazsın hatta bazen 5 maç gününde olmazsın sorun değil.

Sorun zaten 3 topu dağa taşa vurunca ergen ergen eleştirmek. Salak salak adama sosyal medyadan yazmak vs.

Bende tarzını beğenmiyorum yani benim sevdiğim tarz forvet değil ama kötüleyemem iyi topçu hatta top class adamların bir tık altı bana göre. Kişiliği ve karakterini zaten anlatmaya gerek yok. Büyük adam gerçekten gidince daha iyi fark edilir. Zamanında burada Drogba'ya sallayanlar vardı. :)

Eleştirirken biraz mantıklı olmak lazım.

Son düzenleme:
Doumbia gibi cer cöp icin Gomisi harcamaya değmez , Giderse Bacca - Kalinic falan anca doldurur

Bakıyorum da Podolski yı çok ucuza sattık be...

Hem muslera hem gomis giderse sıçarız ben bunu söyliyim. Takımın hem atanını hem tutanını satıyorsan yerlerini aynı kalitede oyuncularla doldurmalısın. Tamam muslera ve gomisin yaşı ilerledi ama Harun, doumbia falan la olmaz o iş, iki level düşmüş oluruz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden hakları?
Kime göre doğru kime göre yanlış?
Belki benim son vuruş başarı kistasim farkli? Bu kimi ilgilendirir? Saçma sapan millete saldırma hakkı mi veriyor bu?

Kimler bu forumda neler diyip neler çıktı yıllar sonra. Sen daha önce Burak Lewa dan iyi demiş adamsın. Ben sana futbol cahili desem hakediyor musun yani sen?

Burada kimse bu işten profesyonel ekmek yemedigine göre doğrular da yanlışlar da havadadır demektir çoğu kez. Hele hele bu tip subjektif konularda...

Dediysem dedim ne var yani ben de gülüp egleniyorum o yoruma. Ben de taraftarim yani dedigin gibi ben de ekmek yemiyorum.

Ama cikip senin takiminin sampiyonluguna acik ara en büyük basrolü oynamis adama kazma dersen millet sana affedersin kiciyla güler.

20 milyon euro teklifi görse bizimkiler gomisi direk antrenmandan alırdı bi şey olmasın diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezonu Malaga'da kiralık geçiren Diego Rolan küme düşen Deportivo ile anlaşmış.

Geçen sene hangi maç sonuydu hatırlamıyorum Hoca şunu demişti ; biz yardımcı arkadaşlarla sürekli konuşuyoruz. İki farklı öne geçip oyunu tutamamanın nedenlerini arıyoruz ve şunu tespit ettik. Takımda anlaşılmayacak şekilde bir stres var. Heyecan var. Mental olarak sıkıntı var şeklinde bi şeyler demişti. Gomisin de aşırı stresten kaynaklı olarak bayılma rahatsızlığının olduğunu biliyoruz. Bence Gomisin satılması için bu da bir sebep olabilir. Tabi büyük bir para olmadıktan sonra ben kesinlikle karşıyım satışına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt