Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Eren Derdiyok aslında baya potansiyelli bir futbolcuydu ama bi türlü sakatlıklardan kurtulamadı baya üst seviye oyuncu olabilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,5-2 senedir altyapıda da stoperde oynuyo ne yazıkki.potansiyelli bi ortasahayı stoperde oynatmak net beyinsizlik.
Evet. Bunları yapıyor ama ne hikmetse ortalama bı forvet kadar bile son vuruş yok adamda.
Gol nasil oldu goremedim.
Neden hakları?
Kime göre doğru kime göre yanlış?
Belki benim son vuruş başarı kistasim farkli? Bu kimi ilgilendirir? Saçma sapan millete saldırma hakkı mi veriyor bu?
Kimler bu forumda neler diyip neler çıktı yıllar sonra. Sen daha önce Burak Lewa dan iyi demiş adamsın. Ben sana futbol cahili desem hakediyor musun yani sen?
Burada kimse bu işten profesyonel ekmek yemedigine göre doğrular da yanlışlar da havadadır demektir çoğu kez. Hele hele bu tip subjektif konularda...
Neyse, devam...Dediysem dedim ne var yani ben de gülüp egleniyorum o yoruma. Ben de taraftarim yani dedigin gibi ben de ekmek yemiyorum.
Ama cikip senin takiminin sampiyonluguna acik ara en büyük basrolü oynamis adama kazma dersen millet sana affedersin kiciyla güler.