Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis zu Alhilal diyen Radyosporun sahibi fbli iş adamı Sadettin Saran oldugunu unutmamak lazım

Transfer gelişmesi olmaması canımızı sıkmakta , birşeyleri kırıp dökme hissiyatı uyandırmaktadır.

Bu ücret verdiğimiz bir oyuncunun bizde cl ve derbilerde takımı sırtlayabilmesi lazım. Kilo vermiş biraz galiba umarım bu sezon beklenen Feghouli'yi izleriz. Fakat ne olursa olsun bu ücret fazla. Eğer gelecek sezon çıkış yapmazsa bir yere de gönderemeyiz.

Maalesef hiç bir yere gönderemeyiz gibi gözüküyor. Önümüzdeki sezon sadece €150.000 daha az öderiz. (10. - 20. resmi müsabaka toplam €150.000 olayı)

Neyi hesapliyorsunuz anlamadim ki. Cok para vermezsen neden gelsin bu adamlar turkiye’ye. Ucuz oyuncularla madara oldugumuz 2 sene uzerine yildiz transferleri yapilmasi elzemdi. Nitekim karsiligi da alindi.

Dursun’u eleştirecek 10 madde sayılır ama bunların hiçbiri geçen yaz transferleri olmaz. Cezadan önce iyi ki yapılmış böyle iyi transferler.

kur farkı yüzünden 500 bin euro fazla ödemek nedir haberi yapanın matematiği sıfır

şimdi baktım da sözleşme imza tarihindeki kura göre ödenecek yazıyor ve euro 2.9mış , ohs lan bu nası bi mallık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aga dursun bu herşeyi yapar. Kuru sabitlediğini unutup güncel kurdan vermiştir ?

10 agustosta bitiyo ingiltere için transfer dönemi

Belhanda’nın bu sene kazandığı net ücret: €3.910.000

Bonservis olayına hiç girmedim bile. Orası tam facia.

Feghouli herneyse de Belhanda maiconu almasaydik suan 20 milyon bütcemiz ek olurdu

Fenerin borcu 661 milyon euro muş yuhh

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DiXbEoSW0AAAiIQ.jpg
Satinalma opsiyonu olmadigi icin cok uzulecegimizi hissediyorum :(((

32 yaşındaki adama 2.5 milyon EU imza parası artı yıllık 3.350.000 net ödersen gitmez tabi. Ne işi var Arabistan’da.

Birde 200.000$ (€172.176) şampiyonluk primi aldı bu sezon. Her bir(!) puan içinse 5 bin EU.

Gomis’in bu sene aldığı net para: €3.897.176

Cenk Ergün’e sevgiler..

O cenkin kelinde yumurta kırayım da bunda gomisin suçu ne adama yüklenmişsin aldığı paranın karşılığını verdi mi verdi, elinden geleni yaptı mı yaptı, şampiyon olduk prim veriyoruz diye dert ediyorsun şampiyon olmasaydık prim olmasaydı daha mı memnun olucaktın yapılan tüm sözleşmeler zaten fiyasko 3 yaşında ki çocuk bile biliyor bunu.

Adam top oynamak istiyor takımı seviyor, taraftarı seviyor uçuk 1 para teklif edilmediği sürece ne işi var arabistanda bende olsam gitmem bunda kızılacak hiç bir taraf yok gomis kalsa bile zarar olmaz ama tarık, eren, belhanda, tolga gibiler de zarar olur göndermek için uğraşılması gerekilen bunlar.

ligde 29 gol 5 asist yapan ve topsuz oyunda yaptığı etki ortada olan adamı göndermek için seferberlik ilan etmenize de çok şaşıyorum fbjk taraftarı gibi oldunuz iyice.

ya şu belhandayı biri alsın ya,werder bremen alsın biri alsın lütfen.maiconu da satıp adil rami,höwedes vs alalım

Maicon ve Belhandayı almasak ek 20 M bütçe olurdu evet ama ligdede muhtemelen 4.olurduk ve CL parasını nah alırdık . Birisi 20 hafta savunmayı taşıdı öbürüde olmadığında takımın ne halt yediğini gördük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt