Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yanlışlıkla tvyi açtım, yine bizim oyuncuların kaç para kazandığı haberleri var buraya geldim keza aynı. Yetmedi mi? Bi salsanız mı artık? Evet biliyoruz, anladık fazla kazanıyorlar. Yönetim de bunun farkında zaten sabah akşam bunu konuşarak maaşları mı azaltacağız eğer öyleyse söyleyin biz de yazalım değilse amaç nedir? Aynı haberi yapan adamlar göndermek istedikleri Negredo'nun maaşı ile ilgili tek kelime etmiyor. Genelde 2 maç filan kaybedince konuşulurdu bizim maaşlar şimdi standart olmuş. Maaş konuşulacak zaman Belhanda ve Trezege gibi kazıklar kol gibi geliyorum derken konuşulup, baskı kurulmaya çalışılır, afedersiniz ama giren girdikten sonra değil.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon CL de rezil olur lafına resmen ayar oluyorum ya , Denayer hızlı stoper değil mi Serdarda hızlı ve hamleli , Sanki Griezmann - Ronaldo falan bunların içinden geçemez gibi konuşuyor millet , Ulan hangi stoperin CLde Maicon kadar oynamış he .
Maicon u gecen sene iyi izlemedigin belli..Birak CL yi, Turkiye Liginde bile bircok macta rezil oldu. Mesela bul Basak macini izle.

Ne oluyor ya? Bana niye saldırıyosun. Ben Gomis’e ne dedim? Gerçekleri yazdım sadece. Ayrıca açıklamayı yapan Gomis değil, hayvan gibi sözleşme yapıp boş boş konuşan menajerine sitem ettim.

Kaldı ki kazandığımız şampiyonlukta herkesin payı vardı. O zaman herkese dağıtılsın, başta Rodrigues olmak üzere.. veya Sinan Gümüs.

Gol atmış.. ee atacak tabi. Atması için alındı zaten.

Boltladığım kısmına gelince, bu yüzden mi çılgın ergenler gibi Balotelli’ler isteniliyor. Bu sözleşmelerden haberiniz var madem, neden hala absürd absürd isimler konuşuluyor? Demek ki herkesin haberi yokmuş, hele ki 3 yaşındaki çocuğun hiç yoktur.

Burda kimse gitmesi için seferberlik ilan etmiyor ayrıca. 2 ay sonra 33 yaşına girecek, kalp sıkıntısı olan forvetine 10-13 arası teklif gelirse satılmalı diyor. Yoksa kimse Gomis’in 4-5’e gitmesine razı olmaz zaten.
1.8 milyon euro menajerlik parasını da ekle artık maaştaki absürd primler Dursunla yiyişiyorlardır. Ulan Dursun Ulan Dursun

Fahiş menajerlik paraları
Özel ev araba, yat, uçak biletleri
Ekstra primler

Bunlar komple gereksiz masraf.

Bir futbolcu Hagi olmadıkça bu seviye de işler yapılmamalı.

Biz son yıllarda bunu sıradan topçular için bile yaptığımız için herkes yolunacak kaz olarak görüyor ülkeyi.

Bir orta sahaya 4 Milyon ödüyorsan eğer Isco vs klasında olacak.

Bir kanat oyuncusuna 5 Milyon Euro ödüyorsan en azından Douglas Costa vs seviyesinde olacak.

12009.jpg

75 mi

Geçen sene müthiş performans gösterdiği konusunda herkes hemfikir olmalı.
Sezonun en iyi adamıydı Türkiye'de.

Ama yaş 33 oldu performansı düşecektir.

Konu zaten Gomisi yollamak degil. Konu Gomisin yerine bir sezonda adimiza 29 gol atabilecek Fiyati uygun bir forvet bulmak.

Su anki Sartlar ile sahsen öyle bir forveti bulacagimizi düsünmüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye'de yıllık ücretler ilk defa geçen sene yüksek verilmedi. Hep öyleydi. Tarık Çamdal bile ne apralar alıyor malum işte. Burak Yolmaz ve Selçuk durduk yere 3 milyona çıktılar hatırlayın.

Geçen sene yaz transfer döneminde yapılan operasyon Galatasaray'ı hayata döndürmüştür. O operasyon her türlü yapılacaktı. Kusura bakmayın ama geç bile kalınmıştı çünkü hiçbir hocanın ve yöneticinin o kadarına maçası yememişti. Evet Belhanda beklenenin altında kaldı, Evet Maicon zaman zaman sallandı ama Allahtan Ndiaye, Fernando, Mariano, Gomis, Feghouli çok çok iyi işler yaptılar. 9-10 transferden de 1-2 tane sallantılı olsun bırakın da.

Bu transferlerin ücretleri keşke daha düşük olsaydı ama olmadı lakin bu transferlere sallanmasınınt ek sebebi bunu Tudor'un ve Cenk Ergün'ün yapmış olması. Herhangi bir yakışıklı İtalyan veya Terim ile havalı bir vizyoner başkan yapsa yere göğe konmazdı.

O transferler olmasa şu an hala sağ bekinizde Sabri vardır ve BJK 3 yıl üst üste şampiyon idi.

Türkiye'de yıllık ücretler ilk defa geçen sene yüksek verilmedi. Hep öyleydi. Tarık Çamdal bile ne apralar alıyor malum işte. Burak Yolmaz ve Selçuk durduk yere 3 milyona çıktılar hatırlayın.

Geçen sene yaz transfer döneminde yapılan operasyon Galatasaray'ı hayata döndürmüştür. O operasyon her türlü yapılacaktı. Kusura bakmayın ama geç bile kalınmıştı çünkü hiçbir hocanın ve yöneticinin o kadarına maçası yememişti. Evet Belhanda beklenenin altında kaldı, Evet Maicon zaman zaman sallandı ama Allahtan Ndiaye, Fernando, Mariano, Gomis, Feghouli çok çok iyi işler yaptılar. 9-10 transferden de 1-2 tane sallantılı olsun bırakın da.

Bu transferlerin ücretleri keşke daha düşük olsaydı ama olmadı lakin bu transferlere sallanmasınınt ek sebebi bunu Tudor'un ve Cenk Ergün'ün yapmış olması. Herhangi bir yakışıklı İtalyan veya Terim ile havalı bir vizyoner başkan yapsa yere göğe konmazdı.

O transferler olmasa şu an hala sağ bekinizde Sabri vardır ve BJK 3 yıl üst üste şampiyon idi.

Terim yapsaydı da millet transferlere sallardı Ömer yeni üye değilsin

Terim dışında dediklerine katiliyorum tho. Çok para ödendi ama bu transferler yapılmasaydı ve Terim gelmeseydi şu an Fenerbahçe 4 yıldızlı olacaktı.

Elazığspor'dan sonra Kayseri Erciyesspor ve Kayseri Şekerspor da kapanma kararı aldı.

Fahiş menajerlik paraları
Özel ev araba, yat, uçak biletleri

Ekstra primler

Bunlar komple gereksiz masraf.

Bir futbolcu Hagi olmadıkça bu seviye de işler yapılmamalı.

Biz son yıllarda bunu sıradan topçular için bile yaptığımız için herkes yolunacak kaz olarak görüyor ülkeyi.

Bir orta sahaya 4 Milyon ödüyorsan eğer Isco vs klasında olacak.

Bir kanat oyuncusuna 5 Milyon Euro ödüyorsan en azından Douglas Costa vs seviyesinde olacak.

Bold kısımlar Avrupa'da daha fahiş olabilir.

İkinci kısım için ise sürekli ŞL'ye gidemiyorsan gözlerini sadece para ile bürüyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt