Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
42fe642eeb1cf6bd3761227a75f4c9a6.jpg

RECEP GUL un bacagindan 2 tane sinan kurt cikar
recep domuz gibi harbiden

42fe642eeb1cf6bd3761227a75f4c9a6.jpg

RECEP GUL un bacagindan 2 tane sinan kurt cikar
Peki ya baska?
Elin genc oyuncusu Dünya Kupasinda yikilmadan mücadele ediyor, gidip KO turlarinda penalti sorumlulugu aliyor.
Gecen sene idi galiba, bir milli takim turnuvasinda oynadiklari tüm rakiplere karsi fizik olarak ezildikleri yazilip cizildi.
Destek olunsun, iyi güzel de, elin genci destek olmadan calisarak nasil basariyor bunu yahu?
O oyunculari Avrupa da taniyan taraftar sayisi kac olabilirki, müthis bir destek görsünler.

Peki ya baska?
Elin genc oyuncusu Dünya Kupasinda yikilmadan mücadele ediyor, gidip KO turlarinda penalti sorumlulugu aliyor.
Gecen sene idi galiba, bir milli takim turnuvasinda oynadiklari tüm rakiplere karsi fizik olarak ezildikleri yazilip cizildi.

tamam kenan ztn generalize bi post atmadim sinan varsa recep de var dedim
ona bakarsan her sene lige leylek fizikli kafasi da calismayan bi suru gurbetci topcu geliyor

tamam kenan ztn generalize bi post atmadim sinan varsa recep de var dedim
ona bakarsan her sene lige leylek fizikli kafasi da calismayan bi suru gurbetci topcu geliyor
Ohoo cok ama genelde bizim alt yapi oyuncularimiz böyle yahu, bunu hepimiz biliyoruz.
Yillardir bir tane piyasaya cikip yikilmadan mücadele eden, formayi koparip alan oyuncu görmedim.

Onumuzdeki sene hucumda katki verecek olan altyapi topculari Ahmet Sivri, Yunus Akgun ve Recep Gul'dur

Altyapıdan Celil dışındakileri salla cöpe hoca bi tek onu tutuyo gibi

Peki ya baska?
Destek olunsun, iyi güzel de, elin genci destek olmadan calisarak nasil basariyor bunu yahu?
O oyunculari Avrupa da taniyan taraftar sayisi kac olabilirki, müthis bir destek görsünler.
avrupa şampiyonasında yarı final oynadılar.grup aşamasında avrupa şampiyonu ispanyaya karşı 2-0 öndeyken,3-2 yenildiler şansız bi şekilde ve o ispanyayı ilk yarım saat oyun olarak ezdiler.dünya kupasında mali gençlerine karşı direnemediler fiziki açıdan.

ama dünya kupasında asıl sorun hocanın ozan abdulsamed tandemini bozması,altınordulu yeteneği kısıtlı şahanı oynatması ve takımın ilk 11ini mahvetmesiydi.

En güzel örnegi Semih Kaya.
Piyasaya ciktiginda ne ümitler baglanmisti.
Avrupa maclari baslayinca adam dogru düzgün ayakta duramadi.
Yine bundan bagimsiz bir gram kendini gelistirmedi.
Destek olalim, söyle yapalim böyle yapalim, eee peki bu adamlar ne zaman calisip kendileri birseyleri koparip alacaklar?

avrupa şampiyonasında yarı final oynadılar.grup aşamasında avrupa şampiyonu ispanyaya karşı 2-0 öndeyken,3-2 yenildiler şansız bi şekilde ve o ispanyayı ilk yarım saat oyun olarak ezdiler.dünya kupasında mali gençlerine karşı direnemediler fiziki açıdan.

ama dünya kupasında asıl sorun hocanın ozan abdulsamed tandemini bozması,altınordulu yeteneği kısıtlı şahanı oynatması ve takımın ilk 11ini mahvetmesiydi.
Ben Turnuvayi izlemedim, burada maclari izledigini söyleyip yorum yapanlarin yalancisiyim.
Tek altini doldurabilecegim iddiam Avrupada piyasaya cikan genc oyuncular ve bu oyuncularin ne tür sorumluluklar aldiklari, fiziklerinin genc yaslarina ragmen ne kadar iyi oldugu.

Altyapımızdan çıkan bütün iyi topçular büyük bir sakatlık geçirdikten sonra leş performans sergiledi yav. Uğur Uçar, Semih Kaya, Arda Turan ve Aydın Yılmaz hepsi ağır sakatlık dönemi geçirdi, bayağı bahtsız herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt