- 2 Temmuz 2011
- 140.182
- 60.261
- 5.628
recep domuz gibi harbiden![]()
RECEP GUL un bacagindan 2 tane sinan kurt cikar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recep domuz gibi harbiden![]()
Peki ya baska?![]()
recep domuz gibi harbiden
Peki ya baska?
Elin genc oyuncusu Dünya Kupasinda yikilmadan mücadele ediyor, gidip KO turlarinda penalti sorumlulugu aliyor.
Gecen sene idi galiba, bir milli takim turnuvasinda oynadiklari tüm rakiplere karsi fizik olarak ezildikleri yazilip cizildi.
Ohoo cok ama genelde bizim alt yapi oyuncularimiz böyle yahu, bunu hepimiz biliyoruz.tamam kenan ztn generalize bi post atmadim sinan varsa recep de var dedim
ona bakarsan her sene lige leylek fizikli kafasi da calismayan bi suru gurbetci topcu geliyor
avrupa şampiyonasında yarı final oynadılar.grup aşamasında avrupa şampiyonu ispanyaya karşı 2-0 öndeyken,3-2 yenildiler şansız bi şekilde ve o ispanyayı ilk yarım saat oyun olarak ezdiler.dünya kupasında mali gençlerine karşı direnemediler fiziki açıdan.Peki ya baska?
Elin genc oyuncusu Dünya Kupasinda yikilmadan mücadele ediyor, gidip KO turlarinda penalti sorumlulugu aliyor.
Gecen sene idi galiba, bir milli takim turnuvasinda oynadiklari tüm rakiplere karsi fizik olarak ezildikleri yazilip cizildi.
Destek olunsun, iyi güzel de, elin genci destek olmadan calisarak nasil basariyor bunu yahu?
O oyunculari Avrupa da taniyan taraftar sayisi kac olabilirki, müthis bir destek görsünler.
Ben Turnuvayi izlemedim, burada maclari izledigini söyleyip yorum yapanlarin yalancisiyim.avrupa şampiyonasında yarı final oynadılar.grup aşamasında avrupa şampiyonu ispanyaya karşı 2-0 öndeyken,3-2 yenildiler şansız bi şekilde ve o ispanyayı ilk yarım saat oyun olarak ezdiler.dünya kupasında mali gençlerine karşı direnemediler fiziki açıdan.
ama dünya kupasında asıl sorun hocanın ozan abdulsamed tandemini bozması,altınordulu yeteneği kısıtlı şahanı oynatması ve takımın ilk 11ini mahvetmesiydi.
forumca günde 1 kilo peynir yedirip,kaslarını geliştirmesi için yardımcı olmalıyız.çok zayıf.sakattı bi ara,sonra toparlanma sürecindeydi
Altyapıdan Celil dışındakileri salla cöpe hoca bi tek onu tutuyo gibi
Evet belki buda iş yapar ama sakatlığı bu sezonluk işini zorlaştırdı
Altyapıdan Celil dışındakileri salla cöpe hoca bi tek onu tutuyo gibi