Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedelli sonrası hisselerde yükseliş oluyor, bunu değerlendirip alıyorlar. Yoksa kimse temelde yatırım yapmaz spor hisselerine zaten, hepsi batık.Onu biliyorum da batık görünen bir hisseyi kime satacaklarsatamadıklarını varsaydığımız zaman klübün elindeki hisse oranı artıyor anladığım kadarıyla.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
_________________Fernandoduyum ha
_________________Fernando
______________Emre____Belhanda
433 hakkında yorum alayım reis
Bu üçlü ile Emre dağılır gider. Çocuk olacağı varsa da olamaz, yazık olur...Fernando
Belhanda Akbaba
Güzel bir üçlü.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yüksek yıllık maaş ve imza parası yaş 35 yönetimin hocanın dedikleriyle zıt madem bu paraları verebiliyoruz meyer gelsin ona teklif edelim hiç değilse son kontratını yapacak birine vermeyiz ndiaye bile 16 milyona gitti genç alman arkadaş tutarsa büyük paralara gider...Otelci kongre üyesi tüm kış Yaya Toure dedi ve geçen de Fatih Hocanın sürprizi var,bir bildiği vardır diye twit atmıştı.Bize gelirse şaşırmam.
Younes yerine mı ? Yoksa Emre transferi hakkında mıPUKY BAŞGAN bunu beğendi diyebilirim.
Ancak EMPEROR box to box talep etti diye biliyorum Arefcim.
NiyeBu üçlü ile Emre dağılır gider. Çocuk olacağı varsa da olamaz, yazık olur...
10
hücum futbolunu seven fatih hoca bile iki 10 numarayla oynamaz...Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre Akbaba-Belhanda
Feghouli Rodrigues
Bafe Gomis
Kulubedede Onyekuru, Sinan, Muğdat ve Eren gibi hamle oyuncuları.
Islandım lan.