Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.193
- 3.254
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fernando' kalitesinde bir topçu bulmak kolay değil yaşı önemli değil bu kalite de. 2 sene daha kalabilir rahatlıkla.7-8m euroya aynı işi yapacak topçu zoruygun teklif gelen herkes gidebilir, fernando dahil elbette. 6 milyon euro ödedik ve 31 yasina girecek. 7-8 milyonluk teklifte elveda deriz.
5.25 mevcut euro kurunda iyi para
o bölgeye transfer yapmayıp donkla devam ediceksekte 8 noya asılabiliriz o paraylan
garanti ücretiyle birlikte 15 milyon euroluk bir tasarruf demek bu da. rodrigues gibi katki yapacak bir ön libero illaki bulunur. ama teklif gelecegini sanmiyorum.fernandao' kalitesinde bir topçu bulmak kolay değil yaşı önemli değil bu kalite de. 2 sene daha kalabilir rahatlıkla.7-8m euroya aynı işi yapacak topçu zor
o meblağlarda teklifler gelmez gelirse de gelecek ligler belli o ligler için de ayrılmak ister mi oda var tabii. kalmalı bence 2 sezongaranti ücretiyle birlikte 15 milyon euroluk bir tasarruf demek bu da. rodrigues gibi katki yapacak bir ön libero illaki bulunur. ama teklif gelecegini sanmiyorum.
fernandao' kalitesinde bir topçu bulmak kolay değil yaşı önemli değil bu kalite de. 2 sene daha kalabilir rahatlıkla.7-8m euroya aynı işi yapacak topçu zor
takasta çöplerden birini çikartabilirsek iyi olur bence. ayrıca direkt katki verecek yerli oyuncuyu kadroya alıp belhanda'yi falan satabilirler stratejik olarak. yerine de 2 yabanci daha alinabilirEmre Akbaba’da ısrarcı oluyoruz demek ki.
Taraftarda ısrarcı. 3 milyon EU veririz kesin. Keşke vermesek, 1 sene beklesek.
Gerekirse biri kiralansa yine.. Josue tarzı.
3 milyon’da çok para ya maalesef..
Ben mi yanılıyorum.. değer mi?
Darbe xdSON DAKİKA - Bucaspor’da taraftarlar yönetime el koydu.
HO
zaten yerine adam almadığımız takdirde diye belirtmiş idim yenileyeyim 31 yaşındaki adamı türk lirasıyla 30 milyon tl ye yakın bi meblaya satmak mantıksız falan değilYerine gelecek adam TL ile mi transfer edilecek. Donk'a bu kadar anlam yüklenmesini anlamıyorum. Bırakın Ferndo yerine, Fernando varken bile tartışılması gereken bir adam. Şimdilik finansal yoklukta tutuldu.