Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi sattınız ulan

Emre Akbaba Tolga + 2.5 Mioya gelecekse harikulade olur , Tolganın maaşınıda biz ödeyelim farketmez

Emre akbabanin ablası galatasaray lisesinde hoca imiş (Via:gssozluk )

Yahu yoldan geçen adama kapıların 10 milyondan açılan piyasada 30 yaşında üst düzey bir ortasahayı nasıl 5 milyona gözden çıkarıyorsunuz. Ya futbol piyasasından bihabersiniz ya saymayı bilmiyorsunuz.

Yahu yoldan geçen adama kapıların 10 milyondan açılan piyasada 30 yaşında üst düzey bir ortasahayı nasıl 5 milyona gözden çıkarıyorsunuz. Ya futbol piyasasından bihabersiniz ya saymayı bilmiyorsunuz.

Aynen vallahi bence en son satılacak oyuncu donk milletin gözünü iyi boyamis ama fernandonun oyun bilgisinin ve konsantrasyonun cegregi yok donkta

DiQNLtWWAAMP2So

Araplara gitmis 1 yil kiralik

Bir diger Peru'lu Christian Cueva rusya'nin Krasnodar takimina transfer oldu, burada dunya kupasi maclarini izledikten sonra alalim diyenler vardi, 8 milyona gitmis

Giden işe yaramazların yerini doldurmak için yeni işe yaramazlar almamız lazım. Emre akbaba bu kontejyanı dolduracaktır. İşe yaramaz olarak bize çok faydalı olacağını düşünüyorum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize endogan,salih dursun,Oguzhan kayar,Hajrovic,burdisso,ontivero gibi kazmalar lazim

Aysalci olmak Bunu gerektirir

fernando demek satılıyor

ercan nerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciğerci'nin yerine Akbaba olsa volkanı sokar mıydı orda içeriye? Ayrıca farzı misal Arena'da veratti d.yapragına gereken ayarı çekebilecek kalibrede midir Vulture?

Bu arada ben emre icin 2 milyon bonservis teklif ettigimizi düsünmüyorum

Alanya baskani para yok eren'i veriyorlar demisti

Belhanda'yı hiç beğenmeyen biri olarak Terim'in Belhanda hakkındaki düşüncelerine saygım var. Gitmesini ister mi istemez mi açıkcası bilmiyorum ve bu konuda ciddi bir haber de okumadım. Belki mecburiyetten kadroya dahil edecektir belki de bir bildiği var ve yararlanacağını düşünüyordur ama asıl sorun Terim'in bu oyun tarzına zıt özelliği olan Maicon'un takımda olması.

Çok hantal ve dengesiz bir oyuncu, bu adama güvenip defans teslim edilmez. İyi bir paraya satıp daha kaliteli ve sağlam bir oyuncu almamız bence elzem.

Ciğerci'nin yerine Akbaba olsa volkanı sokar mıydı orda içeriye? Ayrıca farzı misal Arena'da veratti d.yapragına gereken ayarı çekebilecek kalibrede midir Vulture?

Tolga'nın yuvarladığı topu tavana asardı değil volkan 3 kaleci olsa o topu gol yapardı aynı şekilde Sinan'a gelse bile gol olurdu gide gide kazmaya gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt