Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde bu kadar başarılı olmuş bu kadar gol atan Gomis 'in satılmasını kesinlikle istemem ama hem yaşı hem de Fatih Terim 'in sistemi için muazzam bir forvet olmayışı sebebiyle insan bir düşünmüyor değil

Söylendiği gibi piyango niteliğinde bir teklif gelirse Fatih Terim 'de yönetimde razı olabilir bu transfere

Gomis Fatih Hoca'nin sevdiği tarzda - sistemine uygun bı oyuncu degil zaten. Bir kere bunu unutmamak lazım.

Benim de hoşuma giden tarzda bi oyuncu değil.

Yerini doldurmak zor olur kanısına da katılmıyorum. Bu ligde azıcık gücü veya hızı olan adam zaten 20 gol barajını rahat geçiyor.

Gignac, Doumbia, Kalinic, Bacca... Bu adamların hepsi alınması zor olmayan ve 20 golü leblebi niyetine atabilecek türde oyuncular. Bunlar benim ilk aklıma gelenler.

Yılda 3.4m kemiksiz maaş alan 33 yaşındaki bı oyuncu için 10m ve üstü her rakam muazzam paradır bana göre. 7-8 bile iyi para hatta. Gomis'in daha 2 sene sözleşmesi var. Çaptan düştüğünde bu adamı bu maaşı ile nasıl göndereceksin sen? Yorum yaparken 15-20m gibi hayali rakamlarla kendimizi tatmin etmek yerine back to world yapıp stratejik düşünmek gerekir.

Yapilan yorumlar soyle sanki en degerli oyuncumuz bedvaya gidiyormus gibi. Buna karsilik bir yorum yaptim. Eger bu bakisdan yorumlarsak buyuk maclarda takimi sirtlayip liderlik roluna ustlenmesi gerekirdi. 7-8 milyona satilirsa bence uzulecek bir durum yok. Hocamizin oynattigi oyunda superlig seviyesinin az ustunde her forvet bizde rahatlikla +20 gol atar. (sezon)

Bu ne saçmalık gomis her maç takımı sırtlamak zorunda mı? liderlik yapmak zorunda mı nerden geliyormuş bu zorunluluk? messi, Ronaldo, neymar bile her maç güzel oynamıyor.

Büyük maçlarda oynamıyor demen de tam saçmalık eksiksiz bjk maçında ki Gomis gol atmadı diye kötü diyorsundur ama en güzel oynadığı maçlardan biriydi ts maçındada iyidi.

Gomis satılırsa da bonservisiyle forvet almak lazım uefayla anlaşma 4 yıllık sonuçta kirala kirala nereye kadar 2 sene sonra satacak adam kalmayacak :)

Ligin gol kralından bahsediyoruz? Zamanında Keita bile 7.5'a gitti o piyasada. Şuan 7-8 falan kesmez , dünya piyasasına çok ters en az 11-12M

O gun bugun kiyaslamalarda hakli/haksiz demiyorum. Sonucta bizim durum bir hayli baska FFP durumundan dolayi.
Yeri doldurulmiyacak bir oyuncu olarak gormuyorum. En dusuk 7 milyon bundan dusuk bir rakkam icin harbiden kotu bir durum olur.

transfer sezonun kapanmasına 1 ay kala gomisi satmak yanlış olur yerini dolduramayız

Gomis Fatih Hoca'nin sevdiği tarzda - sistemine uygun bı oyuncu degil zaten. Bir kere bunu unutmamak lazım.

Benim de hoşuma giden tarzda bi oyuncu değil.

Yerini doldurmak zor olur kanısına da katılmıyorum. Bu ligde azıcık gücü veya hızı olan adam zaten 20 gol barajını rahat geçiyor.

Gignac, Doumbia, Kalinic, Bacca... Bu adamların hepsi alınması zor olmayan ve 20 golü leblebi niyetine atabilecek türde oyuncular. Bunlar benim ilk aklıma gelenler.

Yılda 3.4m kemiksiz maaş alan 33 yaşındaki bı oyuncu için 10m ve üstü her rakam muazzam paradır bana göre. 7-8 bile iyi para hatta. Gomis'in daha 2 sene sözleşmesi var. Çaptan düştüğünde bu adamı bu maaşı ile nasıl göndereceksin sen? Yorum yaparken 15-20m gibi hayali rakamlarla kendimizi tatmin etmek yerine back to world yapıp stratejik düşünmek gerekir.

Gomis’in oyun tarzı hoşuna gitmeyipte Gignac’ı, Kaliniç’i istemek neyin kafası merak ettim..

hoca biz birini satıyorsak bir bildiğimiz vardır demişti,bu zaten Gomis için gönderme gibi duruyor çok gol atmış olsa da yeri dolar bize güvenin manasında

Gomis-belhanda satışı yapıp aboubakar ve elzem bir 8 numara ile yarı final sürpriz olmaz uefada grup şansı ile clde de yükselebiliriz hatta.

Yaw Gomis giderse 2 forvette alamayız yaw şuan bunu farkettim sınıra uymaz

fatih hoca hiç bir zaman tek forvetle oynamadı.
hep çift forvet vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt