Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu bjk transfer olayı aşırı cazip değil mi hatta bundan iyisi şamda kaysı
çok iyi fiyata alıp pahalı satıyorlar
oyuncuları çok ucuza oynatıyorlar
2 yıl süper gelir elde ettiler lig şl gelirleri
borç üçe katlandı
70 milyon euro dan fazla satış yaptılar hala paraları yok anlamsız bişeyler oluyor ama bulamıyorum hatta bizim yönetim salak gibi fikonun yanında

birde fatih hoca taraftar bize güvensin yaptığımız her şeyin bir sebebi var dedi ya içimizin cız edeceği adam veya adamlar satacağız galiba

manyak taraftar oldugu surece musleranin yeri tabi dolmaz
kimi alirsak alalim ilk hatali golde aglamaya baslarlar. sanki muslera hatali gol yemiyormus gibi

Muslera'da da ağlamıştık, 2011'de hazırlık maçlarında ligdeki ilk maçlarda mallıklar yapmıştı. Taraftar 1 kez ağlar 2 kez ağlar 3.'de tekmeyi basar.

Kafalar pırıl pırıl yine.

Gomis beğenilmiyor, takım şampiyon olunca herkesin bir yerleri kalktı yine herhalde.

Gomisi çıkar ilk 4'e giremezdi bu takım.

sent via GSC

Kimse Gomis satılamaz demiyor zaten. Ama şu piyasada 8-10 milyona sattığın Gomis'in yerini sportif oalrak da mali olarak da dolduramazsın. 18-2* milyon Katar'a, Çin'e itelersen tabiki olur. Muslera da aynı şekilde. En olmayacak kalecilere ne paralar veriliyor şu piyasada. Muslera 2 hatalı gol yedi diye gömdünüz. Gördük Lloris'in hatalarını, De Gea'yı, Allison'u kupada. Muslera minimum 20 milyon olmalı şu piyasada.

bu bjk transfer olayı aşırı cazip değil mi hatta bundan iyisi şamda kaysı
çok iyi fiyata alıp pahalı satıyorlar
oyuncuları çok ucuza oynatıyorlar
2 yıl süper gelir elde ettiler lig şl gelirleri
borç üçe katlandı
70 milyon euro dan fazla satış yaptılar hala paraları yok anlamsız bişeyler oluyor ama bulamıyorum hatta bizim yönetim salak gibi fikonun yanında

birde fatih hoca taraftar bize güvensin yaptığımız her şeyin bir sebebi var dedi ya içimizin cız edeceği adam veya adamlar satacağız galiba
Çünkü her kulüp 40 milyon dolar faiz ödüyordu.Bizimki düşmüş olabilir.

20 Milyona acayip adamlar alınır gerçekçi olmak gerekirse , daha bu takımda stoper ve orta sahada yok onlar içinde önemli kaynak olur

7-15 arası bı rakama Gomis'i satıp yerine 2m civarı maasla Kalinic veya Bacca tarzı birini kiralayip gelen parayi 8 numara + kiralik stoper + yedek kaleci + 2. forvet + Emre Akbaba transferlerine akıtmak muazzam iş olurdu. Gomis'in hayvanı yilligindan kurtuldugumuz gibi takımdaki eksik noktaları da kapatirdik.

Seneye kalıcı bir çözüm bulurduk. Acelesi yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt