Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor'da Özgür Sancar'ın programına konuk olan Fanatik gazetesi yazarı Yakup Çınar, Gomis için gelen 20 M€'luk teklifin yönetim tarafından kabul edileceğini söyledi ve Galatasaray'ın Fransa Lig 1'den bir golcüyle görüştüğünü iddia etti.
Kaynak fanatikse tartışmaya bile değmez.

20 mil. € karşılığında Gomis 'in satılmasına fitim ben hatta Onyekuru elimizde olduğu için Rodrigues bile satılabilir . O paraya Milik ve E.Akbaba 'nın transferlerini yapabiliriz

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Milik-Onyekuru

​
Takıma 2 tane genç solak ve golcü oyuncu kazandırmış oluruz

Kimse vazgeçilmez değildir (Terim hariç) Muslera-Gomis-Rodriguez 3'üne 35€ veriliyorsa sat gitsin, onlar gider yerine Ospina - Ochoa - Milik - Bacca - Welbeck vs gelir.

20 milyon muazzam para.İlk fırsatta sırasıyla
1-forvet
2-8 numara
3-stoper
4-Emre Akbaba
alırdım.Şu 8 numarayı merak ediyorum.Acaba ters köşe olur muyuz?

20 milyon olsa bile siz onu 14 milyon gibi düsünün 6 milyonun yeri hazır simdiden

1 yıl boyunca farklı adam izledik heralde. Gomis kazmanın önde gideni. Net. Kötü topçu demiyorum. Kazma ve begenmedigim TARZDA bı forvet olduğunu söylüyorum.

Aynı tipler ben Giroud'a yıllar önce kazma oğlu kazma derken de akillarinca dalga geçtiğini sanmıştı.

Şimdi o aynı tipler turnuvada Giroud'a sövüyor.

Bak buna gülerim işte.

20 mil. € karşılığında Gomis 'in satılmasına fitim ben hatta Onyekuru elimizde olduğu için Rodrigues bile satılabilir . O paraya Milik ve E.Akbaba 'nın transferlerini yapabiliriz

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Milik-Onyekuru

​
Takıma 2 tane genç solak ve golcü oyuncu kazandırmış oluruz
20 milyon 2 oyuncu'ya verilirse ortalik karisir. Bizimkiler o para'ya 4-5 oyuncu alir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt