Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yıl boyunca farklı adam izledik heralde. Gomis kazmanın önde gideni. Net. Kötü topçu demiyorum. Kazma ve begenmedigim TARZDA bı forvet olduğunu söylüyorum.

Aynı tipler ben Giroud'a yıllar önce kazma oğlu kazma derken de akillarinca dalga geçtiğini sanmıştı.

Şimdi o aynı tipler turnuvada Giroud'a sövüyor.

Bak buna gülerim işte.

Ne içiyorsan söyle bende alıcam neyin kafası bu ya.

20 milyonu Araplar verir. Suud prensi zaten borclari sildim demişti yani para bol . Yas konusunda da Gomis Türkiye'ye 31 yaşında gelirken bile halay çekildi 32 yaşında Araplara gitmek onlara bir nevi Ronaldo gitmesi gibi gelir . Yanı 20 verirler de teklif etmeleri önemli. Gidip 7 verirler sonra pazarlıkla 8'e de satarsın akıllı olmazsan

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 m veriyorlarsa direk satılır, net. Piyango gibi para. Bizim ayarımızda bir kulüp için 20
M büyük kulüplerde 100 milyon euroya denktir. Genç olsa tamam derdim ama max bu sene de ayni seviyede oynar sonra düşmeye başlar. Bu gelen parayla 2 adamı bonservisli alıd, 2’de adam kiralarsın.

Siz saniyomusunuz Gomis veya Muslera gidince yerleri dolacak ?
Ben bugüne kadar hiçbir giden oyuncumuzun yerinin 4-5 sene içinde dolduğunu görmedim.
Drogba gitti 4 sene bekledik Gomis geldi. Şimdi bir 4 sene daha bekleyemem.
Musleranin satılmasını dusunen varsa Mondi ile Muslera arasi donemi hatirlasin. Aykutlari Orkunlari De Santchisleri Leo Francolari Ufuklari Zapatalari hatirlasin yeterli.
Oturmuş taşlarla oynamanin anlamı yok yani.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 milyona kimse hayır diyemez kadrodaki bütün oyuncularda dahil sanırım buna sadece gomis için değil ama kalinic çok istenmiş ceza sahası golcüsü temiz bitirişleri var aynı gomis gibi hatta gomisin ekstra pres gücü var kalinic yaparmı bilmiyorum,eğer gomis gidersede her anlamda faydalı olmuş olcak 29 gol şampiyonluk gol krallığı ve 20 milyon euro para,olurda giderse 2 forvet transferi yapılması lazım 27 yaş ve altı olursa daha iyi olur hayırlısı bakalım...

Haha bu ne ya..

Olmayan teklifle adamı çoktan satmışsınız bile, yerine alınan oyuncular.. çift haneli rakamlar..

Neyse ne diyim.. hayırlısı olsun.

Ancak ben henüz herhangi bir teklifin geldiğini düşünmüyorum.

(Gomis, Wil maçında oyuna girdi mi hiç?)

20 milyona kimse hayır diyemez kadrodaki bütün oyuncularda dahil sanırım buna sadece gomis için değil ama kalinic çok istenmiş ceza sahası golcüsü temiz bitirişleri var aynı gomis gibi hatta gomisin ekstra pres gücü var kalinic yaparmı bilmiyorum,eğer gomis gidersede her anlamda faydalı olmuş olcak 29 gol şampiyonluk gol krallığı ve 20 milyon euro para,olurda giderse 2 forvet transferi yapılması lazım 27 yaş ve altı olursa daha iyi olur hayırlısı bakalım...
Kalinic dediğin gibi Gomis ile aynı ama daha da topla ilişkisiz olanı. Gol çok atar ama Gomis sevilmiyorsa o hic sevilmez

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siz saniyomusunuz Gomis veya Muslera gidince yerleri dolacak ?
Ben bugüne kadar hiçbir giden oyuncumuzun yerinin 4-5 sene içinde dolduğunu görmedim.
Drogba gitti 4 sene bekledik Gomis geldi. Şimdi bir 4 sene daha bekleyemem.
Musleranin satılmasını dusunen varsa Mondi ile Muslera arasi donemi hatirlasin. Aykutlari Orkunlari De Santchisleri Leo Francolari Ufuklari Zapatalari hatirlasin yeterli.
Oturmuş taşlarla oynamanin anlamı yok yani.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi diyorsun güzel söylüyorsun ama para lazım transfer için...

FFP tehditi altındaysan ve takımda kim olduğu farketmeksizin bir oyuncuna 20 milyon euro teklif gelirse satmak zorundasın. Duygusallık ve takımı koruma düşüncesi kurtarmaz.

Tabi bu varsayım, ben haberin gerçek olduğunu sanmıyorum. Zaten böyle bir teklif olsa M. Cengiz direk kabul ederdi.

Haha bu ne ya..

Olmayan teklifle adamı çoktan satmışsınız bile, yerine alınan oyuncular.. çift haneli rakamlar..

Neyse ne diyim.. hayırlısı olsun.

Ancak ben henüz herhangi bir teklifin geldiğini düşünmüyorum.

(Gomis, Wil maçında oyuna girdi mi hiç?)
Oynadi.

Ama öyle olmuyor işte. Alemin tek akıllısı biz miyiz? Kalinic neden 2 milyona gelsin? Kalan parayla nasıl o kadar adamı alacaksın? Sadece Emre için konuşulan para 5 milyon. Trezeguet 6 milyon. Piyasayı takip etmiyor musunuz Allah aşkına?
1) Milan elindeki bircok adami elden çıkarma derdinde. Bonucci'nin değerini 30m belirledikleri ile ilgili haberler cikti en basit.

2) Bacca ve Kalinic'den istedikleri verimi alamadılar zaten.

CL etkisiyle bu adamları uygun maaşa ikna edebilirsin.

Veya maaşlarının bir kısmını Milan'a odetirsin.

Emre için ne 5m'u? Herifler takasa bile razı, maaşlar sorun sadece. Max 2m'a biter. Sözleşmesi bitiyor adamın.

Ben piyasadan haberdarim merak etme. Sen haberlerden haberdar değilsin görünen o ki...

Kalinic arizali bi tip dunya kupasin'dan şutlandigini unutuyorsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt