Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlar ligi sayesinde en son ne zaman türkiyeye uygun maasli adam getirdi bir takim? Hele arti 30 yasindaki birini. Öyle tip adamlar sirf para yapmaya geliyor bizim lige

DiT8Du4XUAU5XK7

FM'de 10 topçuyu 140 m'ye satıp genç regenlerden toplam 8 m'ye takım kuruyordum hey gidi...

Yav illa forvet bulunur kiralık olarak. Mevcut takımla CL’e gittiğimzde neler olacağını göremiyor musunuz? Bu durumdan kurtulmak için ilk 11’e 3 tane üst düzey takviye şart bence. Bunun için de takım içinden bir değerli adamı iyi paraya feda edip o parayı transfer bütçesine eklememiz lazım. Piyasa yüksek diyorsunuz da mantıklı hamlelerle 2 kiralık, 2’de bonvervisli olmak üzere 4 adam alınır kadroya.

İsterseniz Gomis’i tutup 8 numara, stoper ve 10 numara almayalım da elimize bir güzel versinler CL’de. (Teklif olduğunu varsayarak konuşuyorum, belki haber kolpa da olabilir)

zuhauha herif gomise kazma diyor dillediği adam kalinic ise kaç kere izledin desen 0 herifin topla ilişkisi berat albayrağın ekonomiyle ilişkisi kadardır

Gomis şayet gider ise hoca net bir yıldız forvet alır. Hocanın forvet konusundaki tavrını herkes biliyor.Gider Muslerayı satar forvet alır .O derece önem verir. Benim için Milik en iyi alternatif olur. 5milyon 2 yıllık kiralama bedeli + 10 milyon civarı opsiyon ile teklif sunulabilir

Gomis için konuştuğunuz rakamlara ulaşmak için ne kullanıyorsanız ondan kullanıyorum. Var mı problem.

Gomis gibi ayakları kalas bı adama kazma dediğim için kbmayinl, affedin lütfen...

Kazma dediğin adam top saklıyor, dağıtıyor, indiriyor, oyunu rakip sahada oynamamızı sağlıyor burak gibi topu attığımız gibi kontra yemiyoruz diye mi beğenmiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt