Tugay Nidag
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.374
- 1.938
Sampiyonlar ligi sayesinde en son ne zaman türkiyeye uygun maasli adam getirdi bir takim? Hele arti 30 yasindaki birini. Öyle tip adamlar sirf para yapmaya geliyor bizim lige
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis için konuştuğunuz rakamlara ulaşmak için ne kullanıyorsanız ondan kullanıyorum. Var mı problem.Ne içiyorsan söyle bende alıcam neyin kafası bu ya.
fm nın hangı serısıydı o oyle reısFM'de 10 topçuyu 140 m'ye satıp genç regenlerden toplam 8 m'ye takım kuruyordum hey gidi...
29 golü sen attın galiba ?Gomis için konuştuğunuz rakamlara ulaşmak için ne kullanıyorsanız ondan kullanıyorum. Var mı problem.
Gomis gibi ayakları kalas bı adama kazma dediğim için kbmayin, affedin lütfen...
Gol sayısı eğer kistassa Burak'a da tapsınlar.
fm nın hangı serısıydı o oyle reıs
Gomis için konuştuğunuz rakamlara ulaşmak için ne kullanıyorsanız ondan kullanıyorum. Var mı problem.
Gomis gibi ayakları kalas bı adama kazma dediğim için kbmayinl, affedin lütfen...
zuhauha herif gomise kazma diyor dillediği adam kalinic ise kaç kere izledin desen 0 herifin topla ilişkisi berat albayrağın ekonomiyle ilişkisi kadardır
29 gol atan adamın ayağı nasıl kazma oluyor anlatsana biraz.Gol sayısı eğer kistassa Burak'a da tapsınlar.