Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam surpriz ayriliklar olabilir demisti, yoksa haberler dogru mu ?

gomis için sadece 20 milyon civarı paralar kabul edilebilir ve yerine 30 yaşını geçmiş adamları niye istiyoruz anlamıyorum hemde kiralık gelen parayı bayıl seneye gitsin gelen para p.ç olsun ,2 farklı profilde forvet almamız gerekir birincisi defalarca yazdım ikincisini siz beğenin botheim falan hikaye bu çocuk her türlü iş yapar
raul de tomas alalım bunu diğer isim kim olursa artık bu çocuk tipik golcü her türlü atıyo 32 maç 24 gol 4 asist opsiyonlu kiralık videoyu izleyip beğenmeyen olmaz heralde

su takimi koruyup ustune 2-3 nokta transfer yapacaklardi

bizde rahat bir CL grubu izleyecektik

ama yok iste kasiniyoruz

Son yorumları gülerek mi okusam yoksa arkadaş adına üzülsem mi bilemedim.

Gomis için konuştuğunuz rakamlara ulaşmak için ne kullanıyorsanız ondan kullanıyorum. Var mı problem.

Gomis gibi ayakları kalas bı adama kazma dediğim için kbmayin, affedin lütfen...
Reis senin gibi kalite standartlarinin ustunde entelektuel seviyesi ust duzey seyreden degerli bi dostumuza bu tur soylemler yakismiyor. Klasinin disinda olmus reis.

30 gol atmis forvetin yerini doldurmak kolay olmaz

Minimum 15 milyon euro olmali ki yerini dolduralim

Ben kalmasindan yanayim

su takimi koruyup ustune 2-3 nokta transfer yapacaklardi

bizde rahat bir CL grubu izleyecektik

ama yok iste kasiniyoruz

Aga satmadan alamıyorsun işte, sıkıntı orada. İlla birini feda etmek zorundasın, etmezsen takviye yapamazsın. İlla Gomis olmasına gerek yok, başka biri de olabilir ama FFP açıkça satmadan alırsan tepene binerim diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 m euroya sırtımızda taşımamız lazım Gomisi. Kiralıkla hallederiz forveti hiç sorun olmaz.

20 milyonsa satılır be ya

yok yeri dolmaz ,yerine nasıl adam alacağız konusu 20 milyondan çok büyük bir konu değil

Yalnız alacağımız adam çok iyi olmalı.Negredo gibi 3-5 gol atarsa perişan oluruz.En kötü 12 gol 6 asistlik oyuncu lazım.Bir de Badou gelirse Badou-Belhanda-xxx forvet koca sezonu 10 golle kapatabilir :)

Zuhahaaha ortalama gol vuruşu bile yok mu forum olarak aşırı derecede cahilliğe maruz kaldık yaw , Gomis Türkiye Liginde 29 Fransa Liginde 20 gol atmış bir adam hemde son iki senede

Gomiste mi son vuruş yok? ortalamanın üstünde bitiriciliği var adamın
Nasıl ortalamanın üstünde bitiriciligi var, her maç 76486 pozisyon hiç ediyor adam.

Şu algıyı bı kırın artık. Adamın en ufak bir şeyini elestireni çarmıha gereceksiniz elinizden gelse.

Her maç kaçırdığı pozisyonlardan video yapsam roman olurdu. Son vuruşları iyi olan adam saçma sapan her seferinde ya kalecinin üstüne veya tribünlere vurmaz.

Gomis i beğenmiyorum. Tarz olarak hoşuma gitmiyor. Kötü oyuncu demiyorum. Şunların ayrımını bı iyi yapın önce millete saldırmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt