Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse öyle demiyor ki Gomis 8-10 milyona filan giderse yeri zor dolar.. Gereksiz risk olur tutmuş adamı gönderip aynı fiyatlara mal oalcağı belli olan adamalra yönelmek. Ama bahsedilen 15-20 milyonalr ise tabik gönderilebilir ve yerine biri alınabilir.
Bende 15 milyona takimdan herkes gidebilir diyorum, yok 29 gol atan forvet nasil bulacagiz, yeri dolmaz gibi bos yorumlar yapiliyor, Liverpool da ileride Salah'a yuksek teklif gelirse satmasin yeri dolmaz cunku, Roma neden Alisson'u satiyor onun da yeri dolmaz, Lyon da Fekir'i satmasin, boyle mantik olur mu? Dunyada sadece bizim Turk taraftari boyle dusunuyor

Degerini bulan herkez gidebilir, takimda en cok begendigim Bruma bile gitti, ben bu kadar dert etmedim, yok Muslera giderse sampiyonluk gider, yok 30 milyon gercekten guluyorum boyle yorumlara

Eger 15m gibi bir teklif geldiyse ister Gomis ve Muslera 23 yasinda olsun ister 33, 15 milyona takimdan herkes gidebilir, hele de UEFA meselesi varken hic dusunmeden satarim

Yerlerini doldurmak da Fatih hocaya ve scout ekibine kalmis

doğru olabilir mi bu ?
Firlandiya'da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası'na, takımların gönderdiği toplam Scout ekibi sayısı;
1f538.png
? Premier League 91
1f538.png
? Portekiz Lig 85
1f538.png
? Bundesliga 80
1f538.png
? La Liga 66
1f538.png
? Ligue 1 50
1f538.png
? Serie A 48
1f538.png
? Süper Lig 5
5 kisinin 2'si bursaspor

Ya şimdi Gomise hiç bok atmaya gerek yok. İyi adam, golcülüğü iyi ama benim sevdiğim tarzda bi adam değil. 20 m çok iyi para eğer doğruysa. Satarsak bize daha dinamik, topla arası daha iyi ve daha çabuk, hızlı bi adam lazım. Oldum olası götünü kaldıramayan forvetleri sevemedim. Gomis de çok ağırdı

Hayır.
Bu da benim fikrim. Kimsenin katılmasını da beklemiyorum. Ama sempati duyulan oyunculara karşı negatif bir şey yazanlarin kafasını elinizden gelse kafasını taşla ezeceksiniz. Başta da sen yapıyorsun bunu. Bknz Muslera

Neyse, benim bu Gomis konusundaki son mesajım budur.

Sacmasapan elestiriler gelirse tabi tepki olur bunun senin görüsün olmasi ile alakasi yok. Gomise kazma dersen kusura bakma ama sana ne laf ederlerse etsinler haklaridir.

Gomis 20 Mio OUT

Balotelli + Rafinha kira (Opsiyon) IN

O herif biraz tröl abi çok takmamak lazım.

Fakat Hocaya falan baya yakın. Hocanın Gomis'den sıkıntısı var falan demişti önceden.

O yüzden doğruluk haberi vardır diye paylaştım ben.
Yok kardeşim, senlik bir şey değil zaten. Kaynağı güvenilir olabilir de Sırpların yaptığı bir pisliği böyle saçma sapan şeylere alet etmeleri sinirime dokunuyor. Yugoslav iç savaşında milletin anasını karısını zorla kusturup devamını biliyorsun, bunu günümüzün trolleri komik adlandirmalari benim zoruma gidiyor. Neyse gereksiz bir konu kardeşim, Allah bu yazıyı yazana da akıl fikir versin

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis'in son haftalardaki sac bas yoldurmalarinin iki kesin sebebi var. Bir herkesin diline dolanan rekor, olur olmay en sogukkanli adami bile etkiler böyle rehavet. Ikincisi de 32 yasindaki adami, olmayan kadro derinligi yüzünden, ekonomik kullanamamamiz.

Atiyorum Eren yerine daha fazla güvenip oynatabilecegimiz bir adam olsaydi ve Gomis'in biraz dinlenme sansi olsaydi ben bu konuda cok iddialiyim kafadan bi 5 gol daha atardi. Hem gol anlaminda cok yük bindi adama hem de oyun anlaminda. Adam zaman zaman 2-3 kisiyle tek basina bogustu ön tarafta, basmadigi yer kalmadi. Kacirdigi goller dikkat cekiyor tabi insanlarin gözünde ama bu adamin takim arkadaslarina actigi alanlari herkes göremiyor maalesef.

Kendimi tekrarlamis olacagim ama Gomis olmasa ilk 4'e giremezdik, net yani. Senin takiminda gol atan adam yok, senin modern ofansif orta saha oyuncun 3 gol atmis koca sezonda, neredeyse sag bekin ile ayni skor katkisini saglamis. Üzücü bir durum.

Yok kardeşim, senlik bir şey değil zaten. Kaynağı güvenilir olabilir de Sırpların yaptığı bir pisliği böyle saçma sapan şeylere alet etmeleri sinirime dokunuyor. Yugoslav iç savaşında milletin anasını karısını zorla kusturup devamını biliyorsun, bunu günümüzün trolleri komik adlandirmalari benim zoruma gidiyor. Neyse gereksiz bir konu kardeşim, Allah bu yazıyı yazana da akıl fikir versin

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen abi o konuda haklısın.

Açıkçası paylaşırken tam fark etmedim yani daha doğrusu altına ingilizcesini yazmış bende üst tweet de bir an yazmamış gibi algıladım paylaşınca fark ettim. sonra zaten bildirim yağdı :red:

Sacmasapan elestiriler gelirse tabi tepki olur bunun senin görüsün olmasi ile alakasi yok. Gomise kazma dersen kusura bakma ama sana ne laf ederlerse etsinler haklaridir.
Neden hakları?
Kime göre doğru kime göre yanlış?
Belki benim son vuruş başarı kistasim farkli? Bu kimi ilgilendirir? Saçma sapan millete saldırma hakkı mi veriyor bu?

Kimler bu forumda neler diyip neler çıktı yıllar sonra. Sen daha önce Burak Lewa dan iyi demiş adamsın. Ben sana futbol cahili desem hakediyor musun yani sen?

Burada kimse bu işten profesyonel ekmek yemedigine göre doğrular da yanlışlar da havadadır demektir çoğu kez. Hele hele bu tip subjektif konularda...

Gomis'in son haftalardaki sac bas yoldurmalarinin iki kesin sebebi var. Bir herkesin diline dolanan rekor, olur olmay en sogukkanli adami bile etkiler böyle rehavet. Ikincisi de 32 yasindaki adami, olmayan kadro derinligi yüzünden, ekonomik kullanamamamiz.

Atiyorum Eren yerine daha fazla güvenip oynatabilecegimiz bir adam olsaydi ve Gomis'in biraz dinlenme sansi olsaydi ben bu konuda cok iddialiyim kafadan bi 5 gol daha atardi. Hem gol anlaminda cok yük bindi adama hem de oyun anlaminda. Adam zaman zaman 2-3 kisiyle tek basina bogustu ön tarafta, basmadigi yer kalmadi. Kacirdigi goller dikkat cekiyor tabi insanlarin gözünde ama bu adamin takim arkadaslarina actigi alanlari herkes göremiyor maalesef.

Kendimi tekrarlamis olacagim ama Gomis olmasa ilk 4'e giremezdik, net yani. Senin takiminda gol atan adam yok, senin modern ofansif orta saha oyuncun 3 gol atmis koca sezonda, neredeyse sag bekin ile ayni skor katkisini saglamis. Üzücü bir durum.
Büyük karakter. O gelmezseydi şuan 2 sene men yemiştik Finans olarak çökmüştük ve belki de tekrar kongreye gitmiştik...
Bu seneki rolü dünya da kimse üstlenmemiştir. MİX-ZONE kısmına büyük bir kısıma resmi katılmalı ve onu gelecek yıllarda aktif bir şekilde başka pozisyonlarda kullanmalıyız

O kadar iyi başladı ki sonra normal oynasa bile millet tatmin olmadı. Eren tembel herifin teki gram hırs yok isterse Messi olsun ruh istek olmadıktan sonra boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt