Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomisi severim ama 20milyon dogru ise Aboubakari alalim vuralim kirbaci vuralim kirbaci aglatalim tinercileri heh heh

eni sezon hazırlıklarına tüm futbolcular ve ekibin tam konsantre şekilde devam ettiğini ifade eden Albayrak, "Taraftarlar, bu tür haberlere itibar etmemeli" ifadelerini kullandı. gomis için demiş

Hiç kimseye teklif yokmuş.albayrak demiş.gomis yalan yani

Gomis 10 civari satilabilir diyen var. Birak 7-8 bile diyen var. :)

Iyi bari satalim o fiyata. Hepimiz esek gibi biliyoruz ki 6 milyon tirezegeye kitleyecekler. 3 milyonda Emre akbaba. Ne guzel. Kaldi 1 milyon. Bu arada yedek forvet zaten lazimdi. Simdi 2 tane lazim biride 30 gol atma potansiyeline sahip biri olmali.

Buyrun 1 milyon euro butceyle alin.

Hayirli isler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carole , Tolga ve Çalığı yollayıp Denayer - Ndiaye gelecek bide yerli kaleci işte senaryo net

Ulan A.Albayrak bir açıklama yaptı transfer nöbetini kuruttu

Hiç kimseyi satamazsak hiç kimseyi de almayacağız demektir

Gomis 10 civari satilabilir diyen var. Birak 7-8 bile diyen var. :)

Iyi bari satalim o fiyata. Hepimiz esek gibi biliyoruz ki 6 milyon tirezegeye kitleyecekler. 3 milyonda Emre akbaba. Ne guzel. Kaldi 1 milyon. Bu arada yedek forvet zaten lazimdi. Simdi 2 tane lazim biride 30 gol atma potansiyeline sahip biri olmali.

Buyrun 1 milyon euro butceyle alin.

Hayirli isler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Yilmaz geri dönsün mü diyorsun Cem? Açik konuş

OUT
Lionel Carole - 2 M €
Tolga Ciğerci - 500 B €
Ahmet Çalık - 500 B € Kira

IN
Jason Denayer - 1 M € Kira
Badou Ndiaye - 1.5 M € Kira
Ertac Özbir - 200 B €

Öbür transferlerle birlikte net zarar 500 B € Tellesten gelecek pay ile kardayız

Muğdat ve donk hamleleriyle benim umudum kırıldı.
Sizinde pek beklentiniz olmasın.

Nasıl ortalamanın üstünde bitiriciligi var, her maç 76486 pozisyon hiç ediyor adam.

Şu algıyı bı kırın artık. Adamın en ufak bir şeyini elestireni çarmıha gereceksiniz elinizden gelse.

Her maç kaçırdığı pozisyonlardan video yapsam roman olurdu. Son vuruşları iyi olan adam saçma sapan her seferinde ya kalecinin üstüne veya tribünlere vurmaz.

Gomis i beğenmiyorum. Tarz olarak hoşuma gitmiyor. Kötü oyuncu demiyorum. Şunların ayrımını bı iyi yapın önce millete saldırmadan.

Yahu nedir derdiniz anlamıyorum forvet diye her vuruşları gol olmak mı zorunda kaçırmaları yasak mı burak kekosu her maç 5 net pozisyonu hiç ediyordu bu kadar dertli değildiniz.

Gomis

7Dq59P.png

Suarez

9NQ06r.png

Lewa

9NQ06r.png

Kalinic

r13rL1.png

Benzema

3z70Rj.png

Insanlar Gomisi begenmek zorunda degil. 3 katrilyon gol atti diye herkes onu mecburen begenmesi gerektigi anlamina gelmiyor. Yoksa herkes Burak asigi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt