Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında açıklamalarda bulunan Can Çobanoğlu, Beşiktaş'a gelmeden önce Real Madrid U19 takımını çalıştıran İspanyol teknik adamın siyah beyazlı ekipten aylık 250 bin euro (sezon sonuna kadar 2.5 milyon euro) kazanacağını ifade etti.

!!!
guti için mi bu yazılanlar?

DiXZYv-WkAA6Caq.jpg

Mandzu biraz zor. Rebiçi çok begendim ne yazik ki piyasasi DKdan sonra bayagi yukselmistir yoksa alinmasini isterdim. Boyle topculari DK baslamadan once almak lazim

Selamun aleykum hayirli isler
5ca369b47b2729bd425f615d91b714b0.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

32 yaşındaki adama 2.5 milyon EU imza parası artı yıllık 3.350.000 net ödersen gitmez tabi. Ne işi var Arabistan’da.

Birde 200.000$ (€172.176) şampiyonluk primi aldı bu sezon. Her bir(!) puan içinse 5 bin EU.

Gomis’in bu sene aldığı net para: €3.897.176

Cenk Ergün’e sevgiler..

32 yaşındaki adama 2.5 milyon EU imza parası artı yıllık 3.350.000 net ödersen gitmez tabi. Ne işi var Arabistan’da.

Birde 200.000$ (€172.176) şampiyonluk primi aldı bu sezon. Her bir(!) puan içinse 5 bin EU.

Gomis’in bu sene aldığı net para: €3.897.176

Cenk Ergün’e sevgiler..
arabistana gitmesi için en 6 milyon ister.
veren olursa da gider zaten.

Fifa Dünya Kupasi sebebi ile bize 637 bin dolar ödeme yapacakmis.
En cok katki Muslera üzerinden 315 bin dolar.

kur farkı yüzünden 500 bin euro fazla ödemek nedir haberi yapanın matematiği sıfır

şimdi baktım da sözleşme imza tarihindeki kura göre ödenecek yazıyor ve euro 2.9mış , ohs lan bu nası bi mallık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ahahahha maç sonunda bjkli gazeteciler bile GALATASARAY büyük kalite,bizi ezdi,makine gibi takım diyo.ahmet dursun da ezik ezik açıklamalar yapmış mal oglu mal

Sıkılmadan birde Feghouli’nin bu sene aldığı parayı yazalım. Yönetimi anlayın diye yapıyorum bunları. Bahsettikleri ‘prim’ler ve DÖ yönetiminin saçmalıkları, buyrun..

Feghouli’nin bu seneki garanti ücreti: €3.850.000

Futbolcunun forma giyeceği 10. resmi müsabakaya istinaden €75.000

Futbolcunun forma giyeceği 20. resmi müsabakaya istinaden €75.000 net ödeme yapılacaktır.

Feghouli bu sezon, Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupasında 31 resmi müsabaka çıktı. Bu demek oluyor ki €150.000 ‘primi’ kazanmış oldu.

Bitmedi..

Buna ek olarak 18-19, 19-20, 20-21 ve 21-22 sezonlarında Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılan her bir sezon için $200.000 (€172.176) ve Avrupa Ligi kazanılacağı her sezon için $100.000 başarı primi ödenecektir.

Bu sezon G.Saray’ımız CL’e katıldı, yani Feghouli’nim üstün başarısı karşılıksız kalmıyor, yaz oraya €172.176

Yine bitmedi maalesef..

Futbolcuya, takımın fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her 1 puan için(!) €5.000 prim ödenecektir. Bu sene Feghouli’nin oynadığı maçlarda 57 puan toplamışız, yani €285.000 demek oluyor.

Evet arkadaşlar.. bu sene Feghouli’ye ödenen net para: €4.457.176

Kusura bakmayın arkadaşlar. Sadece gerçekleri yazıyorum maalesef.. zor bir döneme girdik. Yapılan (Muğdat), veya yapılmayan transferlere saygı duymak lazım. Bu kulüp bu paraları ödeyemez, ödememeli. Yazık günah..

O yüzden Balotelli saçmalıklarına girmeyelim, istemeyin sizde.. adamın menajeri Mino Raiola bir kere, donumuza kadar soyar bizi.

n'diaye gelmezse şöyle oynatacak hoca herhalde

---------------belhanda----------fernando---------------

-----onyekuru------------feghouli------------garry-------

-----------------------------gomis--------------------------

Sıkılmadan birde Feghouli’nin bu sene aldığı parayı yazalım. Yönetimi anlayın diye yapıyorum bunları. Bahsettikleri ‘prim’ler ve DÖ yönetiminin saçmalıkları, buyrun..

Feghouli’nin bu seneki garanti ücreti: €3.850.000

Futbolcunun forma giyeceği 10. resmi müsabakaya istinaden €75.000

Futbolcunun forma giyeceği 20. resmi müsabakaya istinaden €75.000 net ödeme yapılacaktır.

Feghouli bu sezon, Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupasında 31 resmi müsabaka çıktı. Bu demek oluyor ki €150.000 ‘primi’ kazanmış oldu.

Bitmedi..

Buna ek olarak 18-19, 19-20, 20-21 ve 21-22 sezonlarında Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılan her bir sezon için $200.000 (€172.176) ve Avrupa Ligi kazanılacağı her sezon için $100.000 başarı primi ödenecektir.

Bu sezon G.Saray’ımız CL’e katıldı, yani Feghouli’nim üstün başarısı karşılıksız kalmıyor, yaz oraya €172.176

Yine bitmedi maalesef..

Futbolcuya, takımın fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her 1 puan için(!) €5.000 prim ödenecektir. Bu sene Feghouli’nin oynadığı maçlarda 57 puan toplamışız, yani €285.000 demek oluyor.

Evet arkadaşlar.. bu sene Feghouli’ye ödenen net para: €4.457.176

Kusura bakmayın arkadaşlar. Sadece gerçekleri yazıyorum maalesef.. zor bir döneme girdik. Yapılan (Muğdat), veya yapılmayan transferlere saygı duymak lazım. Bu kulüp bu paraları ödeyemez, ödememeli. Yazık günah..

O yüzden Balotelli saçmalıklarına girmeyelim, istemeyin sizde.. adamın menajeri Mino Raiola bir kere, donumuza kadar soyar bizi.

Bu ücret verdiğimiz bir oyuncunun bizde cl ve derbilerde takımı sırtlayabilmesi lazım. Kilo vermiş biraz galiba umarım bu sezon beklenen Feghouli'yi izleriz. Fakat ne olursa olsun bu ücret fazla. Eğer gelecek sezon çıkış yapmazsa bir yere de gönderemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt