Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
macı denen stat yerine koyun merasında oynuyorlar isvicrede stat yok anlasılan

Bari kıskanmayı bilelim renktaşlar!. Ezeli rakibimiz, ligi domine edeceğini cümle aleme gösteriyor bu maçla. İnkar etmenin bize kazandıracağı bir şey yok zira...
Maçı izlemiyorum ama olsun; şu an sahada olan rakipleri, mümkün olsa da bizim ligde oynasa FB miz ile 1-2 için çarpışır. Yok yaş ortalaması 19.5 muş da bilmem ne!. EPL takımından bahsediyoruz, boru değil!:cool:

feghouli iyi garry iyi diye biz düşünmeyelim artık kendileri düşünsün kulübede henry var...

Bu sene Feghouli ve Maicon ikilisinden çok şey bekliyorum. Geçen sene beklentilerimizin bayağı uzağında kaldılar ama bu sene çok daha dolu dolu performans göstereceklerini düşünüyorum

Acaba Ndiaye 'yi kiralarsak Fatih Hoca şöyle bir ilk 11 düşünüyor mudur ?

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Ndiaye-Fernando
Rodrigues-Feghouli-Onyekuru
Gomis
​

Carole'yi sattik mi 2 yabanci alabiliyoruz. Soyle 2 milyon euro getirse iyi olacak.

Telles de satilsa artik ondan da 3-4 milyon euro gelir o vakit.

Stoper, 8 numara ve golcu lazim bu takima. Bunlar en kritik transferlerimiz, mecbur yani.

Maicon ve Serdar Aziz'in yedegi veya onlarin yerini doldurabilecek bir stoperin yok.

8 numara malum, fazla anlatmaya gerek yok.

Gomis de 40 mac cikartamaz sakatlik gecirmese de, onun kalitesinde bir forvet daha lazim olacak hem onun yuku hafifler boylece hem de kotu oldugunda yerini doldurur.

Ama 2 yabanci hakkimiz olursa bunu nasil cozecegiz soru isareti..

Bu yıl gol ve asist beklentilerim

Gomis 20 5
Feghouli 12 10
Gary 10 10
Onyekuru 8 9
Fernando 2 3
Mariano 3 5
Maicon 4 0
Serdar 2 0
Linnes 1 4
Nagato 1 3
Sinan 4 3
Badou 4 4
Muslera 1 0
Belhanda 1 6
Donk 1 2

İyi bir yedek golcü gelirse o da 6-7 civarı atsa yeter.

Carole'yi sattik mi 2 yabanci alabiliyoruz. Soyle 2 milyon euro getirse iyi olacak.

Telles de satilsa artik ondan da 3-4 milyon euro gelir o vakit.

Stoper, 8 numara ve golcu lazim bu takima. Bunlar en kritik transferlerimiz, mecbur yani.

Maicon ve Serdar Aziz'in yedegi veya onlarin yerini doldurabilecek bir stoperin yok.

8 numara malum, fazla anlatmaya gerek yok.

Gomis de 40 mac cikartamaz sakatlik gecirmese de, onun kalitesinde bir forvet daha lazim olacak hem onun yuku hafifler boylece hem de kotu oldugunda yerini doldurur.

Ama 2 yabanci hakkimiz olursa bunu nasil cozecegiz soru isareti..
Bunu 1 aydir anlatmaya calisiyorum zaten, bu 3 mevkiye 3 saglam oyuncu lazim, belki hoca Semih Kaya'yi ister belli olmaz

Transfermarkt verilerine göre Selçuk İnan'ın piyasa değeri: 1,2 milyon €

Selçuk İnan'ın geçen sezon kazandığı para: 3,7 milyon € Cimbom Haber on Twitter

eskiden buralar insan kaynardı, şimdi her yer dutluk
Dut ile bi animi anlatayim :asd:

Annem gil ile Turkiye ye geliyoruz, kucuktum o zamanlar 7-8 yaslar gibi. Neyse Turkiyeye girdik yol kenarinda dut satiyorlar, babam indi aldi bi kap. Oturdular annem ve babam onde oturuyor tabi, yiyorlar. Annem kabi arkaya uzatti abim ile bana, abim hemen abandi bende soyle bi durdum. Anne bu ne dedim? Annem de 'dut' dedi. Annemin bunu demesinden sonra ben ne yaptim sanarsiniz? Aldim kabi tuttum :D bunlar yiyor ben bakiyorum, babam da oglum manyakmisin neyapiyorsun yesene dedi. Ee dut dediniz bende tutuyorum iste dedim hahahah :asd:

Iyi rezil olmustum o gun, 25 yil oldu hala anlatirlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt