Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
İy öyle olsun. Seni mi kuracağımAkil dolu 1 vurustu yaw cocugun hakkini yemeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İy öyle olsun. Seni mi kuracağımAkil dolu 1 vurustu yaw cocugun hakkini yemeyelim
Feghouli alabilir 7 numarayi.7 varken 21 ne yaa
Açıkçası sırf onun için istiyorum.Adam 14. ve 19. şampiyonluklara getirdi ama ne 3. ne de 4. yıldızı takabildi.Şimdi 4 yıl daha şampiyon yapıp emekli olsun.Bence imkansız değil.
eyvahfeghouli yıne oyunda yok((
Bunu 1 aydir anlatmaya calisiyorum zaten, bu 3 mevkiye 3 saglam oyuncu lazim, belki hoca Semih Kaya'yi ister belli olmazCarole'yi sattik mi 2 yabanci alabiliyoruz. Soyle 2 milyon euro getirse iyi olacak.
Telles de satilsa artik ondan da 3-4 milyon euro gelir o vakit.
Stoper, 8 numara ve golcu lazim bu takima. Bunlar en kritik transferlerimiz, mecbur yani.
Maicon ve Serdar Aziz'in yedegi veya onlarin yerini doldurabilecek bir stoperin yok.
8 numara malum, fazla anlatmaya gerek yok.
Gomis de 40 mac cikartamaz sakatlik gecirmese de, onun kalitesinde bir forvet daha lazim olacak hem onun yuku hafifler boylece hem de kotu oldugunda yerini doldurur.
Ama 2 yabanci hakkimiz olursa bunu nasil cozecegiz soru isareti..
Semih Kaya ama bu kriterlere uymuyor. Yetersiz ve ha Ahmet ha Semih benim gözümde, yani bu çözmez problemi.Bunu 1 aydir anlatmaya calisiyorum zaten, bu 3 mevkiye 3 saglam oyuncu lazim, belki hoca Semih Kaya'yi ister belli olmaz
Gomis'in kalitesine yakin bir yerli forvet yok piyasada, aynisi 8 numara icin gecerli, hoca bu 3 mevkiye de oyuncu istedigini aciklamisti, bakalim nasil halledecekSemih Kaya ama bu kriterlere uymuyor. Yetersiz ve ha Ahmet ha Ssmih benim gözümde, yani bu cözmez problemi.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dut ile bi animi anlatayimeskiden buralar insan kaynardı, şimdi her yer dutluk